Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Kerámia sütőlapon hogyan...

Kerámia sütőlapon hogyan döntsem el, hogy karcolás van vagy repedt?

Figyelt kérdés
Eddig észre se vettem, de ma megláttam egy majd 20 centi hosszan végigfutó hajszálvékony csíkot az egyéves lapon. Áramütést nem szeretnék, mi lehet ez? Nem esett rá semmi, de tegnap a pörköltet oda tettem, miután kész volt a másik oldalon. Megrepedt volna?? Ennyitől? Ha igen, mi a teendő? Ugye nem kuka? Sajnos nagyon drága volt ... :(
2013. júl. 11. 09:20
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!