Isobestet ittam, vaníliát és capuccinot, de mind olyan mű ízű, túl tömény édesítős íze van. Valami garantáltan finom kellene.
2013. júl. 10. 22:35
2/8 anonim válasza:
Hát a biotech iso whey zero csokisa semmiképp. Most küzdöttem le egy adagot, de jaj.... Nekem a scitec csokis kókuszos bejött, bár a végefelé már attól is herótom volt.
De ez ízlés dolga, lehet, neked a biotech jönne be.
2013. júl. 10. 23:30
3/8 anonim válasza:
Ultra Loss Shake. Az eper vanília. Nyammiiii
2013. júl. 10. 23:38
4/8 anonim válasza:
Általában a csokis, cappuchinos, vaníliás a jó választás. Ezek a gyümölcsös dolgok szerintem borzasztóak, nekem soha nem jöttek be.
Az ultra loss shake nagyon túl van árazva, nézd meg az összetevőit, ne azt vedd. Amúgy is elég szar szerintem, iszonyatosan habzik, én a meggyeset próbáltam ki egyszer, de egy émelyítően édes habos gusztustalanság lett belőle, alig bírtam meginni hányás nélkül. Ráadásul mivel habzott, ezért nem lehetett olyan gyorsan lehúzni. Másik fajtával ilyen gondom sose volt.
Ennél finomabbat még garantáltan nem ivott senki!;) Legjobb minőség/ár/íz, mindenben 10!
2013. júl. 11. 00:25
6/8 anonim válasza:
Veszel ízesítetlen Myproteint, van teljesen natúr tejsavófehérje-koncentrátum (mg izolátum, meg mindenféle), adalékmentes, édesítőmentes. Veszel mellé 0 kalóriás FlavDropsot (szintén Myprotein) 4-5 ízben, vagy valamivel megízesíted te magad kedved szerint. Így nem unod meg az ízt, és még olcsóbban is megúsztad.
2013. júl. 11. 11:35
7/8 tap bela válasza:
Az a legfinomabb, amibe a legtöbb adalékanyagot (ízfokozót) és szénhidrátok valamelyikét nyomják bele, hiszen ettől lesz valami finom ízű. Az már más kérdés, hogy ettől valóban jó e?!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!