Milyen tejföllel etetnek minket?
A hűtőben "találtam" egy bontott tejfölt. 1 kiskanálnyi hiányzott belőle, de lejárt a szavatossága.
Nem tudom, hogy miből készítik, de nem penészes volt, hanem RÓZSASZÍN a teteje. Mit rakhatnak bele, hogy ilyen színű lett?
A tetején levő rózsaszín penészt pimpónak nevezik.Ez már elég kellemetlen ízű.
Azt pedig,hogy a bolti tejfölöket hogyan készítik és mit raknak bele,nem sikerült még megfejtenem.Több félét is kipróbáltam már,de egyik sem hasonlít a valódi tejfölre.Igaz,hogy már nagyon régóta csak házi tejfölt használok.A bolti tejföl nekem úgy tűnik,hogy némi aludttej,valamennyi tejföl és valamilyen adalékanyag amitől megalszik és könnyen kiborítható a pohárból,és az ételben nem olvad el,ahenm összetúrosodik.A valódi tejfölt pedig nem lehet kiborítani az edényből,mert -ha sűrű is-akkor is folyik,és az ételben elolvad.
Az egy dolog de milyen tejjel itatnak??
Már listába gyüjtöm a tejromlási eseteket.
A következőkkel találkoztam már:
Tej ami nem romlik meg nyáron szobahómérsékleten 2 hét alatt sem!!
Tej ami megalvás helyett megkeseredik és világoskék lesz!
Tej amitől 5 perc után hasmenést kapsz!!
Tej amitől tojásszagút fingasz és böfögsz!!!
Tej ami megalvás helyett megnyálkásodik és olyan lesz mint egy bögre turha..
Kb ennyi féle esettel találkoztam már,
HAJRÁ IMPORT TEJEK!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!