Mekkora összegért vásárolsz be hétvégére?
Változó,attól függ mi van otthon,és mi a hétvégi menü.
Most hétvégére csak reggelire kell valami,minden máshoz van otthon.
Múlt hétvégére sokminden kellett,pénteken kb 10ezret hagytam ott,abban volt hús,sajt,tojás,felvágott,zöldség,gyümölcs,tej,liszt.
5-6 ezer forint a piacon
és 10-16 ezer a boltban
de hétvégén nem csak hétvégére való dolgokat vásárolunk hanem egy egész hétre ha van hely akkor fagyasztunk is le dolgokat
szóval eléggé változó
Persze az sem mindegy, hogy hány főre, és hány fogásos ebédet, hány napra főzöl, ill. vásárolsz be?
És valóban sokat számít, hogy mi van otthon, akár a fagyóban, akár a zöldségek, vagy éppen fűszerek terén.
Én most húsfélét nem vettem, jószerivel tele a fagyó ilyesmivel. Vettem krumplit, vöröshagymát, zöldséget, paprikát-paradicsomot. Kispiacon kaptam még zöldborsót, abból vettem (terven felül) 2 kg-ot, most raktam be télire a fagyóba.
Ha húsfélét nem veszek, akkor kb. 3000 ft-ot költök közel egy heti főznivalóra. (zöldség-gyümölcs) és ami kell tisztítószerek, hasonlók, azokat még ezen felül vásárolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!