Melyek azok az élelmiszerek, amelyeket nem vásárolsz meg, inkább magad készíted el?
Hamburger hús , fasirt ,
félkész gyors fagyasztott rántani való dolgok -sajt ,hús ,stb
A levesekbe nem teszek vegátát inkább 2 X annyi zöldséget mint ami alapból járna..
krumpli püré,nokedli ,lángos és palacsinta tészta
császár morzsa alap
fagyasztott gombócok
lekvárok
Tészta,nokedli,fűszerek egy része.
Porból se csinálok semmit (sütipor,palacsintapor,bolognai,krumplipüré,stb)
Rántott dolgok,csak sütni vagy főznivalók (süti,stb)
Fagyit is magam csinálom.
Befőttet se veszek (mióta tökananászt csinálok,azóta azt se),lekvárt se (kivéve az áfonya,azt drágább megcsinálni).
Semmi kész- és félkész ételt nem veszek, csak a nyers alapanyagot és magam sütök-főzök.
Még a különböző ételízesítőket = vegeta, delikát, leveskockák, stb. is igen-igen fenntartással, inkább a benne levő összetevőket eredetiben rakom a kajába. (répa-gyökér, petrezselyem, z.paprika, hagyma, fokhagyma stb.)
rántott sajt, rántott hús
Ezek úgy a legjobbak ahogy én készítem el
én készítem
fasírt, panírozott halak, husok, sajtok, krumplit se veszek ami fagyasztot, nudlit, gombócokatm derelyét sem, lekvár, szörp, befött, savanyúság, porokat se veszek,
Amit megvásárolok:Zöldség, gyümölcs, hús, tejtermékek, liszt, magvak, felvágott (néha fagyasztott pulykafasírt, pizza).
Amit én készítek el:Minden nap főzök magunknak ebédet, sütöm a kenyeret, csinálok kenőkéket a kenyérre(tojáskrém, vajkrém stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!