Mit tegyek hogy könnyebb legyen szélesíteni azoknak a kajáknak a palettáját amelyeket szeretek?
Úgy gondolom, a szervezet okos, tudja mire van szüksége és mi ártalmas neki. Én mindig utáltam a zöldségeket. Gyerekkoromban kipiszkáltam a levesből a legapróbb sárgarépa darabot is. Aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy a húslevesből kilopkodom a zöldségeket.
A joghurtot utálom,de mivel annyi reklám dicséri, lenyomok néha egyet a torkomon undorodva, s van, amikor allergiás tüneteim vannak tőle. Most már az sem érdekel, hogy egészséges.Nem kell. A tejtől is undorodom, az anyatej volt utolsó, amikor tisztán ittam tejet.Rá nem tudnának venni, hogy megigyam.
Szóval bekövetkezhet nagy változás is a táplálkozásodban, ha a szervezeted valamiből hiányt érez, de van, amit nem kell erőltetni.
Próbáld ki, mert van, amikor főve nem, de nyersen szívesen megeszi az ember a zöldféléket.
Ha tejet nem, de finom sajtokat, sajtkrémeket meg tudsz enni.
És ha valami gusztán van a tányérra rendezve, az kívánatosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!