Szoktál netről főzni? Könnyen találsz megfelelő receptet?
Figyelt kérdés
Én nehezen találok megfelelőt, mert a legtöbben, amit nézni szoktam, úgy vannak benne a zöldségek, hogy kivenni se lehet, vagy csak nehezen. a gyümölcsösöket se szeretem. Ha újdonságot akarok nézni, sokáig kell keresgélnem.2013. jún. 26. 22:38
11/13 anonim válasza:
Nem igazán elegáns dolog a te kedvencedet úgy jobb színben feltüntetni, hogy a másik fikázod.
Kiválasztasz az egyik oldalról egy gyenge fotót, a másikról az egyik legjobban sikerültet, és összehasonlítod őket.
Ha reakció érkezik, akkor meg nem bírod elviselni, választ nem kérsz, de a saját véleményedet hosszan kifejted.
Közöd van az előbbi oldalhoz vagy ennyire nem bírod, ha nem értenek egyet veled?
12/13 anonim válasza:
79-es neked mi bajod? Elgurult a gyógyszered? A másik válaszadó teljesen korrekt hangnemben a kérdésre válaszolt, te meg úgy felkaptad a vizet mintha fenyegettek volna. A linkelt spaghettikép egyébként szerintem guszta. Bár én nemigen szoktam a netről főzni, inkább a szakácskönyveket gyűjtöm:)
13/13 anonim válasza:
Nosalty, megtalálod a legjobb recepteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!