Van olyan, aki a babájának olyan bébiételt adott, ami nem a korának megfelelő volt?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra,hogy pl 6 hónapos babának olyat,amit mondjuk 10 hónapos kortól való?Mert gondolom az állaga a legfőbb különbség.Vagy nem?2013. jún. 18. 09:59
1/3 anonim válasza:
Dehogy.
/ hónaposnak nem az állaga miatt nem való a 10 hónapos kortól adható,hanem mert olyan van benne ami nem való egy 6 hónaposnak.
2/3 anonim válasza:
Enyém soha nem kapott bébiételt, 2 alkalomtól eltekintve.
Már 9 hónaposan küzdött a házi kolbásszal :D
Most 4 éves, és szinte soha nem betegeskedik.
3/3 anonim válasza:
Én ennyire nem mentem előre, hogy 6 hósan a 10 hósnak való bébikaját adjam neki, de pl. 8,5-9 hósan már kapott olyat. A lányom... A fiam abszolút nem ette meg, vagyis megette de a fél fogára sem volt elég.Neki mindig külön főztem 1-2 napra előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!