Mit ettél ma és mennyit?
Ma egész nap itthon voltam, nem csináltam semmit. Ettem reggel egy májkrémes zsemlét, az előbb meg egy szalámis szendvicset, és ennyi. Este ha éhes leszek még benyomok egy banánt (és meg is eszek egyet :D ).
Persze a mai étkezésem gáz, de nem volt étvágyam.
28/N
Nekem sincs étvágyam. Reggel egy sonkás, sajtos zsemle, banán. Azóta meg 2 sajtos bagett szintén sajttal, sonkával, paradicsommal. Meg sok víz. Este még iszom majd egy fehérjeturmixot. Nem edzettem ma.
27/N
167/53kg
17/N/46/155
Reggeli: 1 szelet kenyér, gépsonka, sajt, paprika, hagyma2 gombóc fagyi
Ebéd: fél tányér carbonara spagetti
2 szelet lekváros kalács
Vacsora: dinnye ( nem tudom mennyi, de egy egésznek a negyedének a fele :) )
Reggel voltam sétálni, most pedig biciklizni, egyébként itthon takarítás és semmittevés.
Úúú, eléggé összeettem ma mindent:/
saláta, eper, puffasztott rizs, pár db teasüti, fagyi.
még tervezek tojást enni és pörköltet
170/45-6, normál aktivitás
19L
Reggel omelette 2 tojasból, ebédre tonhalkonzerv
Uzsonna vajas belga gofri meg jeges tea, most meg ettem még egy 10 centi kolbászt mustárral meg uborkával :D mandulát is ettem valamikor
Szerintem nekem lesz étvágyam még, mert most megyek edzeni.
20/N
Egy jól megpakolt szendvicset,meg egy banánt.
De amúgy sincs mostanában étvágyam,meg a meleg miatt se.
18/F
182-185
80-85
Bocs,de nem tudom pontosan :)
1 szelet magyaros pizza, 1 calippo jégkrém és 4 3in1 kávé.
Egész nap feküdtem, tanultam. Estére valami egészségesebbet tervezek, mondjuk egy jó hideg limeos-túrós eperkrémlevest.
21 éves, 176cm/65kg-s lány. :)
Reggeli 3db abonett, 3szelet light mozzarella sajt, 1paprika, 1paradicsom, kígyóuborka
Tízórai 1joghurt-natur- pár kanál zabpehely, egy nagy tál málna
Ebéd sárgaborsóleves, tonhalas zborsós rizs, uborka utána málna és cseresznye
Vacsora sárgaborsóleves,2db főtt tojás, 2db abonett, paprika, paradicsom, uborka
166cm/55kg/lány/21éves/ itthon voltam ma és pihentem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!