Mit ettél ma?

Figyelt kérdés
2013. máj. 29. 20:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Reggeli: pirítós, 1 csésze lávé

Tízórai: sonkás szendó, sajttal és uborkával

Ebéd: Lebbencsleves, babfőzelék pipi ropogóssal, müzli szelet, alma (éljen a menza... :D)

Vacsi: rántott sajt, rizs

És ettem egy kis csokit, olyan hívogató volt. Nem éppen a legdiétásabb menü, de nincs is sokszor ilyen. :D

2013. máj. 29. 20:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Reggeli: egy kis házi croissant kávéval

Tízórai: eper, cseresznye

Ebéd: Házi gyros itthon termett zöldségekkel és rizzsel, utána egy szelet gesztenyés süti és egy cappuccino

Vacsora: Saláta (2 paradicsom, 1 erős paprika, 1 cs. mozzarella, 3-4 kisebb retek, egy kis jégsaláta és fél fej lilahagyma, rajta olívaolaj és só)

Ma itthon voltam, úgyhogy sütöttem, főztem egész nap, készült gesztenyés szelet, epres torta (az még dermed a hűtőben), holnapra meg holnaputánra ebéd, páromnak kaja amit elvihet. Minden héten van 1-2 hétköznap, amikor itthon vagyok, ilyenkorra időzítem azokat, amiket jobb szeretek egyedül csinálni, ilyen a takarítás bizonyos része, a sütés, főzés. Meg persze ilyenkor van időm körbejárni a kerti zöldségeket ,gyümölcsöket, ha van jó már ,akkor azt leszedem/kiveszem. És ilyenkor van időm és kedvem olyasmit főzni magamnak, amit szeretek :)

2013. máj. 29. 21:17
 3/3 anonim ***** válasza:

pirítóst, teát, kicsi kávét

délben karfiollevest, krumplipürét, 2 pogácsát

du epret

este sárgarépafőzeléket kenyérrel

2013. máj. 29. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!