Mik azok az ételek, amiket gyerekként nem ettél meg, most meg már igen?
Figyelt kérdés
Nekem kocsonya, káposztafőzelék, kolozsvári szalonna, csípős mustár, csípős paprikás ételek.
16 éven felüliek válaszoljanak!
2012. dec. 31. 15:54
1/12 anonim válasza:
hal pl. Gyűlöltem a halat,most meg 2 hetente mindig csinálok nagyon megszerettem.
Hurkát se ettem meg,most meg pl az volt ma az ebéd,azt is nagyon megszerettem.
Pacaltól is undorottam,most már megeszem.
Meg a pörköltek,utáltam gyerekként most meg már megszerettem.
3/12 anonim válasza:
majorannás hús, gyros, csípős dolgok, kínai kaja.. szerintem ennyi :)
5/12 anonim válasza:
Császárszalonna, rántott leves, hú a kocsonya még most sem megy :-)
7/12 anonim válasza:
margarin, tojássárgája (pl tükörtojásban, főtt tojásban), víz (halál komolyan szörpön nőttem fel), káposztás ételek, karfiol, répa/petrezselyem a levesekben (mindig kilökdöstem a tányér szélére) - hirtelen ennyi jut eszembe
10/12 anonim válasza:
SOk, mivel 13 évesen vegetáriánus lettem (ennek több, mint 10 éve), és gyerekkoromban édesanyám nem igen kísérletezett zöldségekkel, tofuval, hasonlóval, szóval:
Tofu, szejtán, brokkoli, karfiol, cukkini, padlizsán...
Amit utáltam, de már nem: répa, töltött káposztában a káposzta (természetesen hús nélkül készítve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!