Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki nagyon...

Van itt olyan, aki nagyon válogatós?

Figyelt kérdés
Én csak kevés ételt szeretek. A zöldségeket csak lecsóban szoktam enni, meg zöldséges szalámiban. A levesek közül is csak olyanokat eszek, amiben kevés zöldség van, hogy könnyen kitudjam szedni. A húsok közül a disznóhúst szeretem a legjobban, de abból is csak azt, ami nem kövérkés, a tyúkhús nekem túl eres, meg olyan nyálkás, vagy milyen. Tortából, süteményből is csak a krémes, csokisokat szeretem, a lekvárosat is megeszem néha, ha nincs benne más, a gyümölcsösöket nem.
2013. jún. 13. 13:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Mindig ilyen válogatós voltál? Én kisgyerekként válogattam nagyon, ma már sokkal több mindent megeszek.
2013. jún. 13. 14:03
 2/17 A kérdező kommentje:
Mindig ilyen voltam. Mikor már tudtam rendes ételt enni, szinte csak virslit ettem, persze azért mást is ettem, de ezt legtöbbször. Amúgy egészséges vagyok, nem vagyok sovány 160cm, 53kg. Nem vagyok nagyon beteges, régen voltam beteg.
2013. jún. 13. 14:09
 3/17 anonim ***** válasza:
Így elolvasva, hogy miket eszel és nem eszel rájöttem, hogy nem is vagyok annyira válogatós. Jó, én nem eszem meg a csirkét, mert rossz emlékeim vannak a csirkehússal kapcsolatban, illetve a halat sem szeretem. Illetve nem szeretem a mócsingos húsokat, de ezzel szerintem mindenki így van. A káposztával pedig ki lehetne kergetni a világból.
2013. jún. 13. 14:22
 4/17 anonim válasza:
én is válogatós vagyok. :S
2013. jún. 13. 14:25
 5/17 A kérdező kommentje:
Amit bármikor megtudok enni, a babgulyás, meg a toroskáposzta.
2013. jún. 13. 14:28
 6/17 anonim ***** válasza:
nálam válogatósabb nem lehetsz :D
2013. jún. 13. 14:54
 7/17 A kérdező kommentje:
6-os! Ennél is kevesebbet szeretsz?
2013. jún. 13. 14:57
 8/17 anonim ***** válasza:

Jelen.

Pl. húsból kizárólag sertés és marha húsokat (izmot) eszem. Belsőséget ezekből sem. És cupákos-bőrös részeket sem.

2013. jún. 13. 15:41
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
6. vagyok, igen én szinte semmilyen zöldséget nem eszek meg és kevés gyümölcsöt, ezeket sem mindegy, hogy hogyan készítik el, van olyan kaja, amivel jó, de egy másikban pl utálom.. húsok közül csak a csirkemellet eszem meg, azt is akkor, ha elég vékony szeletre van vágva és ki van teljesen filézve.. ha olyan dolog van a kajában, amit nem szeretek, hiába lenne jó, már nem tudom megenni.. általában a csípős, vagy édes ételeket szeretem.. imádom az édességeket(kivéve, ha mák, dió, van benne), chipsket, abból se mindet és a hasonló egészségtelen dolgokat.. így alig van olyan rendes kaja, amit megeszek, van, hogy szeretek valamit, de ha más nem úgy készíti, akkor az sem jó :D ez kicsi korom óta így van, pedig normálisan neveltek, nem kényeztettek el..
2013. jún. 13. 16:18
 10/17 A kérdező kommentje:
Tényleg válogatósabb vagy, mint én. A gyümölcsöt szoktam enni, magában, évente párszor. Uborka, hagyma jöhet. Az édességekből, amit írtál, hogy ne legyen benne gesztenye stb. azokat szeretem. Főleg a nutellát, a családban soknak túl édes, de nekem az a jó.
2013. jún. 13. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!