Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez alapján válogat...

Szerintetek ez alapján válogatós vagyok?

Figyelt kérdés
A sütőtöktől minden körülmény közt rosszul vagyok, az ananászt hajlandó vagyok megenni, de nem szeretem, és ugyanígy vagyok a sárgadinnyével, mákkal, dióval. Ezeket leszámítva viszont bármit megeszek. Tengeri herkentyűk, pacal, bármi.
2012. jún. 11. 09:18
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Erre mondják azt, hogy ízlések és pofonok...

Nem lehet vele vitatkozni. Senki sem szeret mindent.

Nekem is vannak olyan fajta ételek, amiket nem szeretek.

2012. jún. 11. 09:22
 2/2 anonim ***** válasza:

sárgadinnyének én a szagát sem birom,sütőtök detto,dióra allergiás is vagyok,mákot is csak ritkán.

ez kevés a válogatóssághoz.

Én ezek mellé se pacalt,se csülköt,se tengeriherkentyűket,csirkén és disznón kivül semmi más húst nem eszek,se brokkolit,se kinai kelt,se főtt tojást,se zsiros dolgokat,se csipős dolgokat,se...és még sorolhatnám...

na,én válogatós vagyok

sőt,akárki főztjét se eszem meg,csak saját főztöm,illetve anyámé,nagyimé...én finnyás is vagyok

2012. jún. 12. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!