Megettem 20 gramm őrölt fahéjat magára, üress gyomorral, kb.10 perc alatt, lehet valami bajom? :S
Figyelt kérdés
2013. jún. 5. 13:00
1/12 anonim válasza:
nem csak kamuzol? a fahéjat nem igazán lehet magában enni, mert szétmarja a szád és annyira irritál, hogy le se bírnád nyelni
2/12 anonim válasza:
The Cinnamon Challenge? Amúgy nem hinném, hogy bajod lenne :D
3/12 anonim válasza:
Allergias tuneteket produkalhat. Gyogyhatasa fertozesmegelozes, fajdalomcsillapitas, emesztest elosegito, terhesseg alatt nem ajanlott, a melegito hatas miatt pl. TEhat nem lehet bajod!
4/12 anonim válasza:
Na, vettél magadnak egy jó kis székrekedést! Nem irigyellek, mikor majd nem tudsz nagyvécézni, csak puffadsz szépen.
5/12 anonim válasza:
Igyál vizet, teát. Ha van otthon orvosi széntabletta, vegyél be párat. Hashajtóval.
Ha egyiket sem, se lesz semmi különösebb bajod.
6/12 anonim válasza:
Jézusom, széntablettát be ne vegyél, mert csak még jobban megfogja a hasad!
7/12 anonim válasza:
Őrölj 20 gramm citromot magára, üres gyomorral, 10 perc alatt, majd legyen megéve.
8/12 A kérdező kommentje:
Igen, cinnamon challenge volt :D Köszönöm a válaszokat, semmi rövidtávú hatást nem észleltem.
2013. jún. 6. 15:43
9/12 anonim válasza:
Jézusom, széntablettát be ne vegyél, mert csak még jobban megfogja a hasad!
A válaszíró 80%-ban hasznos válaszokat ad.
# 6/8 tegnap 15:34 Privát üzenet
Olvasd már el légyszíves, mi van a széntablettás rész mellet, közvetlenül.
10/12 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért vegyen be hashajtó mellé szenet. A kettő kb. üti egymást, mert az egyik meghajtja, a másik megfogja. Semmi értelme nincs annak amit írtál, továbbra se. (Egy másik válaszoló vagyok, nem az, aki már egyszer ebbe belekötött.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!