Melyik kávét érdemesebb venni a szemes kávét, vagy az őröltet? És miért?
Szemeset : lehet ,hogy egyszerre nagy kiadás : de 1 közepes minőségű darált kávé már 800-1100ft között van ami csak 25dkg -os . a kilos szemes kávét már 2000-tol kapsz persze ebböl is van nagyon drága .
Ha nincs olyan kávéfőzöd ami darálja a kávét : akkor az is jó haa van 1 kis kézi darálod és ledarálod vele a reggelente a kávét .
Én lemértem és pl 1 kotyogos kávéfőzöbe 15 g kávét kell a tartályba tenni : Ha szemesböl daráltam ugyan ebbe a kávéfőzöbe elég volt 12 g .. ha pedig veszel 1 darálos kávéfőzöt akkor ez 8g : Ha ilyet szeretnél akkor nem kell márka boltba venni : A vaterán is lehet alig használtat ,és akár vadi új gépet is venni : Amit még érdemes megnézni a neten csomagolás sérült terméket keresni : ezek sokszor olcsobbak mint a márka boltba garancia is van rá : csak a doboz sérült és ezért jó pár ezerrel olcsobb : Ilyen helyen csak akkor vásárolj ha adnak rá garanciát ,ha vaterán nézed akkor is csak garanciával vedd meg ..
Nekem ilyen van 2 éve a vaterán vettem 20000ft ért : a boltban még mindig 80000ft-100000ft között van . [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!