Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Intersparban, vagy Tescoban...

Intersparban, vagy Tescoban érdemesebb alkoholt vásárolni? Melyik az olcsóbb? Hol jobb a minőség, vagy a minőség ugyanolyan mindkettőben?

Figyelt kérdés
2012. aug. 28. 21:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem mindkettő drága. Az akciós áruk vannak általában jó árban, de azok sem mindig.
2012. aug. 28. 21:52
 2/3 Phoney ***** válasza:

Egyikben sem igazán érdemes. Az akciós árak általában jók, és néhány ital enélkül is jó árban van, de a legtöbb alkohol egy italkerhez képest mindkettőben nagyon drága. Kevesen tudják pl., hogy létezik (0,7 l-es) Jack Daniel's 4300-ért, vagy fehér Jim Beam 3500-ért...

A kettő közül jellemzően a tesco olcsóbb.

2012. aug. 29. 07:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Talán a tesoban több akciós termék van, de alapvetően van ami a tescoban olcsóbb, van ami meg az intersparban, de azt mondjuk én is észrevettem, hogy van 1-2 ital, amiért képesek nevetségesen nagy árat elkérni, én is láttam Jack Daniel's whiskeyt alapáron 4700-ért mégpedig a Müllerbe, míg a tescoban, és az Intersparban 5800Ft. A tescoban meg az Intersparban akkor éri meg vásárolni, ha ünnep van, Karácsonykor, meg Húsvétkor a Jack Daniel's-t is vesztegetik 4000Ft körül, meg Jim Beam-et, Piros Johnnie-t, Ballentines-t 3000Ft körül, a Jägermeistert is 3000Ft körül. Mi is a haverokkal mikor bulizunk, ha csak páran vagyunk, akkor a tescoban veszünk piát, mert akkor csak 1-2 félét veszünk, de ha egy nagyobb buli van sok emberrel, ahol sok féle piára van szükség, hogy mindenkinek legyen olyan ami ízlik, akkor a Metroba megyünk, mert ott alapjáraton olcsóbbak a piák, ha meg akciós akkor meg pláne pl.L Júniusban az 1 literes Jack Daniel's 5600Ft volt ajándék 2 literes kólával, az 1 literes Finlandia meg 3800Ft ajándék 2 literes Fantával, szóval nagyobb bulira a metro mindenképp jobb.
2012. aug. 29. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!