Lidl vagy Aldi? Melyikben érdemesebb vásárolni?
Figyelt kérdés
Nálunk eddig csak Lidl volt és nagyon meg voltam vele elégedve.Most nyílt egy Aldi és még közelebb is lenne,de attól félek mégsem éri meg,mert szerintem drágább.Olyan mondjon véleményt légyszi aki ismeri mindkettőt.Köszi!2009. jún. 2. 19:17
1/15 anonim válasza:
Az Aldi drágább, Lidl-re szavazok!
2/15 anonim válasza:
A gyümölcs ha akciós az Aldiban nagyon jó áron szokott lenni és szokott is belőle lenni. Legalább is Gyulán, bár ott nagyon kint van. Lehet azért csak.
Talán a Lidl ben nagyobb a választék, meg többen járnak. De az Aldiban is vannak jó dolgok. Van ami drágább, de van ami ugyanolyan mint a Lidlben. A ruha akciók meg szuperek szoktak lenni, nagyon jó minőségűek általában, de ez a Lidl-re, Pennyre is igaz.
Úgyhogy szerintem majd meglátod! Majd írd meg a tapasztalataidat!
3/15 anonim válasza:
Hozzám nincs közel Lidl, szóval én Aldira tudok mesélni egy két dolgot.. Aldiban nagyon sok akció van, mint pl. amit írtak is már, zöldségre, gyümölcsre.. Meg pl. nálunk 8kor zár az Aldi, és 6 órától meg már folyamatos akciók (ált. 30%-os) vannak. De mondjuk én általában papírzsepit, wc papírt, sampont, tusfürdőt és fogkrémet szoktam ott venni, ezekkel megvagyok elégedve. Jah és a fagyijukat szeretem nagyon :)
4/15 anonim válasza:
Én az Aldira szavazok. Lidlben sikerült már egy pár romlott dolgot vennem. Persze mindenhol van szerintem, de az Aldi mifelénk nagyon tiszta. Az árai gyümülcsben zöldségben közepesen jók. Pékárúi finomak, főleg a sokmagvas kenyér. És személyes kedvencem a gombás pizza, ami nagyon-nagyon olcsó, és van olyan jó sőt jobb is mint a drágább társai. A kozmetikai dolgok, tisztítószerek is egész jók.
7/15 anonim válasza:
Mi a Lidl-be járunk. Közelebb van, és az volt először. Az Aldi nyitásakor ott is szétnéztünk, de drágább, viszont akciós ruhát jó áron vettünk.
8/15 anonim válasza:
Mindenképp Lidl! Mert tényleg jobbak az árak.
9/15 tade válasza:
En a Lidl-re szavazok. Bar en kulfoldon elek es itt nincs Aldi, de Lidl-ben nagyon jo lakaskiegeszitoket lehet kapni , nagyon jo araon, vagy eppen karacsonyi, husveti dekoraciokat, amik tenyleg minosegesek. Pl. tavaly vettem 16 piros kezzel festett uveggombot a karacsonyfamra 4,50 euroert.
10/15 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!
Bár én még nem vásároltam az Aldi-ban és a Lidl-vel nagyon meg vagyok elégedve azért kíváncsi vagyok más véleményére.Amikor szétnéztem azt tapasztaltam,hogy a minőség dettó ugyanaz csak drágább egy kicsit.Kár,mert közelebb volna.
2009. jún. 3. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!