Jó ez így, ha hízni szeretnék?
Sziasztok! Anorexiából gyógyulgatok, és a pszichiáteremmel kötöttem egy megállapodást,hogy hízok egy kilót jövőhét péntekig..ha ezeket eszem szerintetek sikerülhet? Azaz jó így?
Eddig ma ettem: Egy puffasztott rizset, egy fél szelet csokitortát, egy túrórudit,pár szem krumplit a lebbencslevesből meg tésztát is belőle, egy kisebb tányérnyi húsos bolognai tésztát, egy zsemlét vajjal,két gépsonkával és mozzarella sajttal, két db szőlőcukrot, három kocka csokit meg egy saját magam által sütött kb 5cm-es sajtos kekszet...vélemények?:DD
Köszi előre is a segítséget!!
Hát, hogy őszinte legyek ezek hizlaló kaják de:
Én is anorexiás voltam, és egy kiéheztetett test baromira örül egy kis ételnek, no meg a közérzeted is, mert hát ki tud állandóan mosolyogni a folyamatos éhségtől, fájdalmaktól, rosszullétektől, gyengeségtől.
De neked arra van szükséged, hogy fel is erősödj.
H hízni kell, azt lehet úgy is, ha magas de egészséges tápanyagtartalmú ételeket eszel.
PL. reggeli teljes kiőrlésű bagett sonkával, sajttal, főtt tojással,uborkával, paradicsommal.
Tízórai olajos magvak, banán, joghurt-turmix
Ebéd normálisan ami van otthon, húsféleségek, halak, rizs, krumpli, zöldségek, főzelékek, levesek stb
Uzsonna gyümölcs
Vacsora ami maradt ebédről vagy rántotta, paradicsomos hal, főtt tojás, piritós túróval stb.
Fokozatosan kezd el mozogni, de ne terheld túl a szived.
Igyál min 3liter vizet, emellé tejet, teát is
Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat, és válaszokat, igyekszem megfogadni amiket mondtatok!:)
Utolsó: pontosan mikor voltál anorexiás? és hogy gyógyultál ki belőle? most hány kiló vagy? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!