Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Jó ez így, ha hízni szeretnék?

Jó ez így, ha hízni szeretnék?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Anorexiából gyógyulgatok, és a pszichiáteremmel kötöttem egy megállapodást,hogy hízok egy kilót jövőhét péntekig..ha ezeket eszem szerintetek sikerülhet? Azaz jó így?

Eddig ma ettem: Egy puffasztott rizset, egy fél szelet csokitortát, egy túrórudit,pár szem krumplit a lebbencslevesből meg tésztát is belőle, egy kisebb tányérnyi húsos bolognai tésztát, egy zsemlét vajjal,két gépsonkával és mozzarella sajttal, két db szőlőcukrot, három kocka csokit meg egy saját magam által sütött kb 5cm-es sajtos kekszet...vélemények?:DD

Köszi előre is a segítséget!!

2013. máj. 28. 19:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezektől szerintem lehet hízni, de azért egy kis gyümölcs+zöldség is kerülhetne az étrendedbe.
2013. máj. 28. 19:48
 2/5 anonim válasza:
Igen ezek elég hízlaló dolgok :D
2013. máj. 28. 20:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Kezdetnek szerintem jó. Viszont vigyázz, hogy amit eszel, az egészséges is legyen, mert cukorproblémáid lehetnek, hiába vagy sovány. Bolognai tészta, zsemle, sajt, keksz, sonka - ezek tökéletesek! Igaza van az előzőnek, hogy zöldség-gyümölcs elmenne még, meg szerintem inkább ilyen főtt ételekből kellene többet enned, nem csokival pótolni. De ha az esik jól, akkor végülis edd azt, fő, hogy kigyógyulj! Sok sikert!
2013. máj. 28. 20:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát, hogy őszinte legyek ezek hizlaló kaják de:

Én is anorexiás voltam, és egy kiéheztetett test baromira örül egy kis ételnek, no meg a közérzeted is, mert hát ki tud állandóan mosolyogni a folyamatos éhségtől, fájdalmaktól, rosszullétektől, gyengeségtől.

De neked arra van szükséged, hogy fel is erősödj.

H hízni kell, azt lehet úgy is, ha magas de egészséges tápanyagtartalmú ételeket eszel.

PL. reggeli teljes kiőrlésű bagett sonkával, sajttal, főtt tojással,uborkával, paradicsommal.

Tízórai olajos magvak, banán, joghurt-turmix

Ebéd normálisan ami van otthon, húsféleségek, halak, rizs, krumpli, zöldségek, főzelékek, levesek stb

Uzsonna gyümölcs

Vacsora ami maradt ebédről vagy rántotta, paradicsomos hal, főtt tojás, piritós túróval stb.

Fokozatosan kezd el mozogni, de ne terheld túl a szived.

Igyál min 3liter vizet, emellé tejet, teát is

2013. máj. 28. 23:45
 5/5 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat, és válaszokat, igyekszem megfogadni amiket mondtatok!:)

Utolsó: pontosan mikor voltál anorexiás? és hogy gyógyultál ki belőle? most hány kiló vagy? :P

2013. máj. 29. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!