Lac1434 kérdése:
Milyen ételektől tudnék hízni?
Figyelt kérdés
Eszek rendesen. De nem ilyenekre gondoltam h Meki meg ilyesmi, hanem amit egy átlag ember pénztárcája elbír.2013. márc. 21. 17:00
1/8 anonim válasza:
Tésztaételek (olaszos kaják kitűnőek erre), kenyérfélék, zsírosabb húsok, sajtok, egyéb tejtermékek.
2/8 A kérdező kommentje:
A tészta ilyenek nem csak ideig óráig puffaszt?
Meg hiába eszem rá egy fél órára éhes vagyok :D
2013. márc. 21. 17:03
3/8 anonim válasza:
Nem, a szénhidrátok hizlalnak, és az általam felsorolt ételek abból sokat tartalmaznak.
Ami puffaszt, azok bizonyos zöldségek.
4/8 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszi szépen :)
2013. márc. 21. 17:09
5/8 anonim válasza:
Menj orvoshoz! Hiába eszel például sok tésztát, kenyeret, ha cöliákiád van, vagy egyéb felszívódási problémád. Én is rengeteget eszek, mégsem tudom elérni a 70 kilót a 180 centimhez. Amennyiben fiú vagy és van pénzed kigyúrni magad, csináld azt, néhány kiló rádmegy és még sportolsz is és jól fogsz kinézni!
6/8 anonim válasza:
Fehér kenyér, kolbász (piacról), csoki, keksz.
7/8 anonim válasza:
Pörkölt, rántott sertés lapocka.
8/8 anonim válasza:
A csoki meg ilyesmik + nem mozogj sokat próbálj meg kocka lenni.(mondjuk én attól még vékony vagyok)
A vékonyság oka sokszor a génekben keresendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!