Lattam en mar felso kategorias elso osztalyu budai etteremben a konyha padlojarol steaket talalni mert leesett, meg a felso kategorias sommelier is olyan hasbaakasztos szoveggel tudta eladni az elozo napi rendezvenyrol osszeontogetett borokat hogy a felso kategorias kuncsaft csettintett a nyelvevel es buszken kortyolgatta.
Ha tudnatok mi megy a szinfalak mogott.. :)
2013. máj. 11. 04:54
12/17 anonim válasza:
Első vagyok. Kifejtené nekem valaki, mitől lett nullás a válaszom? A leírt alapanyagok sokba kerülnek. Annyiért nem lehetne eladni. Megcsinálja olcsó, rossz minőségű összetevőkből, s ráfogja, hogy ez forrócsoki.
2013. máj. 11. 07:46
13/17 anonim válasza:
(Kérdező! A kávéval az a baj, hogy nem Capuccino, csak a neve. Instant kávét önt forró vízbe, s növényi alapú habot nyom rá a spray-ből, s olcsó kakaóport szór rá. Előállítása szerintem nem több 20-30 forintnál nagyker áron, s eléd tolja 300-ért)
2013. máj. 11. 08:08
14/17 anonim válasza:
Én vagyok a "tudatos vásárló". Hiába a cikizés, én nem járok sommelier-khez, előkelő éttermekbe... Mint mondtam, beülök valahová egy jegeskávéra, vagy veszek palacsintát a balatoni strandon, azt viszont ELVÁROM, hogy azt adják, amit kiírnak!!! Ha nutellás van kiírva, legyen benne Nutella, ha tejszínhabot írnak, ne növényi spray-t adjanak, mert az szimpla ÁTVERÉS! Pechükre meg is tudom különböztetni ezeket a dolgokat, így kár próbálkozni nálam, mert panaszkönyv a vége...
2013. máj. 11. 11:13
15/17 anonim válasza:
Ja, és a pincérek a rendelés felvételnél JELÖLIK, hogy ezt a kuncsaftot nem lehet átverni, a frankót kell neki kihozni!!! Ez insider-info...
2013. máj. 11. 11:15
16/17 anonim válasza:
Azt is megmondom, ha nem abból a húsból van, vagy nem megfelelő a sütési mód...
2013. máj. 11. 11:15
17/17 anonim válasza:
És gondolod, hogy mondjuk 2 féle jégkrémet tartanak a vendéglátó helyen? És a "felsőkategóriás (?) vendég Haagen Dazs jégkrémet kap kávéba (csak azé' mert ő szólt ám előre, hogy neki nem jó akármilyen), aki meg nem szól, az meg s-budget-et? Hát, nem valami életszerű...
Én, mint outsider, azt gondolom, hogy max. 1 jót röhögnek a színfalak mögött, esetleg egészen más miatt jelölik meg a vendég nevét..Sajna ez a reálisabb válasz.
A felsőkategóriás vendég meg nem megy olyan helyre, ahol "bármit" elétehetnek...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!