Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Sok helyen forró csoki helyett...

Sok helyen forró csoki helyett hogy hogy forró kakaót adnak?

Figyelt kérdés

Én imádom az igazi forró csokit.

De sok helyen ténylegesen forró kakaót adnak helytette, mégis forró csokiként van feltüntetve. Ismerőseim is mondták.

Csak kíváncsi lennék, hogy miért? Mert szerintem ez mindenkinek feltűnik.

2013. máj. 10. 22:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
27%

Felso kategorias kuncsaft :D

Lattam en mar felso kategorias elso osztalyu budai etteremben a konyha padlojarol steaket talalni mert leesett, meg a felso kategorias sommelier is olyan hasbaakasztos szoveggel tudta eladni az elozo napi rendezvenyrol osszeontogetett borokat hogy a felso kategorias kuncsaft csettintett a nyelvevel es buszken kortyolgatta.

Ha tudnatok mi megy a szinfalak mogott.. :)

2013. máj. 11. 04:54
 12/17 anonim ***** válasza:
78%
Első vagyok. Kifejtené nekem valaki, mitől lett nullás a válaszom? A leírt alapanyagok sokba kerülnek. Annyiért nem lehetne eladni. Megcsinálja olcsó, rossz minőségű összetevőkből, s ráfogja, hogy ez forrócsoki.
2013. máj. 11. 07:46
 13/17 anonim ***** válasza:
(Kérdező! A kávéval az a baj, hogy nem Capuccino, csak a neve. Instant kávét önt forró vízbe, s növényi alapú habot nyom rá a spray-ből, s olcsó kakaóport szór rá. Előállítása szerintem nem több 20-30 forintnál nagyker áron, s eléd tolja 300-ért)
2013. máj. 11. 08:08
 14/17 anonim ***** válasza:
56%
Én vagyok a "tudatos vásárló". Hiába a cikizés, én nem járok sommelier-khez, előkelő éttermekbe... Mint mondtam, beülök valahová egy jegeskávéra, vagy veszek palacsintát a balatoni strandon, azt viszont ELVÁROM, hogy azt adják, amit kiírnak!!! Ha nutellás van kiírva, legyen benne Nutella, ha tejszínhabot írnak, ne növényi spray-t adjanak, mert az szimpla ÁTVERÉS! Pechükre meg is tudom különböztetni ezeket a dolgokat, így kár próbálkozni nálam, mert panaszkönyv a vége...
2013. máj. 11. 11:13
 15/17 anonim ***** válasza:
30%
Ja, és a pincérek a rendelés felvételnél JELÖLIK, hogy ezt a kuncsaftot nem lehet átverni, a frankót kell neki kihozni!!! Ez insider-info...
2013. máj. 11. 11:15
 16/17 anonim ***** válasza:
33%
Azt is megmondom, ha nem abból a húsból van, vagy nem megfelelő a sütési mód...
2013. máj. 11. 11:15
 17/17 anonim ***** válasza:
27%

És gondolod, hogy mondjuk 2 féle jégkrémet tartanak a vendéglátó helyen? És a "felsőkategóriás (?) vendég Haagen Dazs jégkrémet kap kávéba (csak azé' mert ő szólt ám előre, hogy neki nem jó akármilyen), aki meg nem szól, az meg s-budget-et? Hát, nem valami életszerű...

Én, mint outsider, azt gondolom, hogy max. 1 jót röhögnek a színfalak mögött, esetleg egészen más miatt jelölik meg a vendég nevét..Sajna ez a reálisabb válasz.

A felsőkategóriás vendég meg nem megy olyan helyre, ahol "bármit" elétehetnek...

2013. máj. 13. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!