Az jó szerintetek, ha a 2 éves gyerekemnek a cumisüveg helyett első körben szívószálas kulacsban adom a reggeli, esti kakaót?
Vagy hogy szoktassam le?
Nálunk a kakaóivás az esti rituálé része, miközben itta az ágyában apa vagy én mellette voltunk. Gondoltam, ha ülve szívószálasból meginná, akkor közben meg mesélnénk neki. Bögréből tuti kiborulna minden.
nálunk már csak éjszaka iszik cumisüvegből.napközbe a legtöbbet meg csőröspohárból már 13 hónapos kora óta (most 20 hós),de előfordul hogy pohárból iszik és már abból is elég szépen tud csak néha megy mellé.
szerintem add neki cs.pohárból!
én azért kezdtem el cs.pohárra szoktatni mert már egy kicsit sok volt hogy 2 naponta cumi vegyek a c.üvegre,mert állandóan szétrágta.de hamar 3-4 nap alatt megtanult belőle inni,pedig még kicsi volt,szerintem a tiédnél hamarabb menne!
24N
Köszönöm!
Tud inni pohárból, napközben abból iszik. De este és reggel mindig az ágyába kapja, és ott azért rögtön nem próbálkoznék bögrével. A csőrös poharat nem szereti, szerintem azért mert tud rendesből is inni. Csak kezd zavarni a cumisüveg, ő meg még ragaszkodna hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!