Baj, ha tej helyett tápszerből csinálom a kakaót továbbra is?
Figyelt kérdés
Lassan egy éves lesz a fiam és nagyon szereti reggelire a tápszert, csöpp kakaóval, baj ha egy éves kora után is így adom neki? Sokkal egyszerűbb nekem így, mint mindig friss tejet beszerezni, forralni, satöbbi. A tápszert olcsón veszem Ausztriában (700 FT/doboz), mi meg nem iszunk tejet a férjemmel, ha valamiben kell akkor az olcsó tescosat vesszük, de azt nem szívesen adnám a gyereknek. A gyerek tejitalok meg olyan drágák. Mi legyen?2010. febr. 19. 08:19
1/2 anonim válasza:
Sztem nem baj sőt az én kisfiam is 1éves de tejet magába nem adok és nem is fogok még adni nem akarom hogy allergiás legyen joghurtokat,tejszeletet kap abban is van de kisebb mennyiségű.Kakaót még nem adtam neki soha de így kipróbálom ahogy te is adod.
2/2 A kérdező kommentje:
próbáljátok ki, nagyon imádja. Tényleg csak pici kakaópor, meg egy kis cukor, de csak szinte megszínezi a tápszert. Sokkal jobban szereti így. Én meg örülök, mert a tejem az már szinte nulla:-(
2010. febr. 19. 08:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!