Valahol utána lehet nézni a Coca-Cola új promóciójának hogy milyen nevek vannak az üvegeken?
Figyelt kérdés
Az érdekelne hogy van-e a neten olyan lista ahol kigyűjtötték azokat a neveket amiket fel tettek az üvegekre.2013. máj. 10. 11:11
22/45 anonim válasza:
És melyik intersparban láttad? :)
23/45 anonim válasza:
Jó hír Edináknak és Barbaráknak: mindkettő létezik, ma láttam Lidlben :)
25/45 anonim válasza:
Juhú :D Amúgy Barbarát, Pétert pl láttam Coopban is. Illetve Reál üzletben is találkoztam pl Norberttel, Ritával.
(egy Edina voltam :D )
26/45 simsi11 válasza:
főoldalon ott van hogy nevek beküldése,beírod a saját neved,megnyomod hogy KÜLDÉS és aztán olyat is fognak nyomtatni.
28/45 loveconverse válasza:
a főoldalon hol van olyan hogy nevek beküldése? én nem találom. :(
29/45 anonim válasza:
Martinásat esetleg látott valaki?
csajszit, havert, rocksztárt, nyuszit, papát, mamát, pétert, mátét, sándort, balázst, lelki társt, party arcot, józsefet, ritát, esztert és attilát is láttam már :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!