Fehér mogyorókrémet lehet valahol kapni? Milyen márkában?
Régen lehetett a sparban kapni saját márkásat, sokkal jobban szeretem a kakaós változatnál. Most tescoban találtam félig fehéret, de csak poharasat, nagyon drágán, nutkao márkában. Net szerint létezik nutkao bianco, de fogalmam sincs, honnan szerezhetném be.
Milyen változatok vannak még?
Illetve ha megcsinálnék egy házi receptet, csak simán kihagynám a csokit/kakaót belőle, sikerülhet?
Köszi!
Én eddig még csak olyat láttam ami ilyen csíkos. Félig barna félig fehér színű krém volt.
Csak sima fehér krémet még sosem láttam a boltokban!
Szerintem a fehér színű az már nem is mogyorókrém, hanem tejkrém.
Te jó ég!
Végre találtam egy pozitív érvet, ami miatt jó Szerbiában élni :-)
Nálunk van egy nagyon finom Eurocrem nevű mogyorókrém, több évtizedes múltra néz vissza, és sokáig csak a klasszikus fele barna-fele fehér verziót gyártották, de néhány éve van külön barna és fehér.
Ha van erre ismerősöd, tud neked szerezni.
a Linolada horvát, abból errefelé csak barna-fehér kombót kapni, de lehet van tiszta fehér is
Eurocremet minden boltban találsz, a legkisebbekben is, mert ez itt olyan alap, minden gyerek imádja :-)
eurocrem - ez a csak fehér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!