Lidl vagy Aldi. A Lidl-ben szoktak lenni ilyen "amerikai dolgok", láttam egyszer mogyoróvajat is. :)
2013. márc. 12. 20:37
2/12 anonim válasza:
Szerintem te a mogyoróvajra gondolsz, de az nem ugyanaz, mint a mogyorókrém. Igaza van az előttem szólónak, a Lidlben lehet kapni, mi ott szoktunk venni.
2013. márc. 12. 20:39
3/12 anonim válasza:
miért ne lehetne?
2013. márc. 12. 20:42
4/12 anonim válasza:
Lidl-ben amerikai hétben, meg Tesco.
2013. márc. 12. 20:44
5/12 anonim válasza:
Annak mogyoróvaj a neve. Én a Tescoban is szoktam látni ahol ilyen nemzetközi cuccok vannak.
2013. márc. 12. 20:44
6/12 A kérdező kommentje:
Akkor ezt benéztem volna? :D
De akkor a mogyorókrémnek nem sok köze van a mogyoróhoz, az inkább csokikrém, ez zavart meg. Én meg itt kanalazom a mogyorókrémet, egyáltalán ezt szokták magában enni? :D
2013. márc. 12. 20:47
7/12 anonim válasza:
Hát edd úgy, ahogy jól esik: kenyérrel, kaláccsal, gofrival, palacsintával, vagy akár magában :)
2013. márc. 12. 20:55
8/12 anonim válasza:
A mogyorókrém az a csokis-mogyorós édes cucc.
A mogyoróvaj pedig az a sós sz.r (legalábbis szerintem sz.r), amire te gondolsz. Semmi köze a mogyorókrémhez. (és máshol sem mogyorókrém a mogyoróvaj, eléggé el vagy tájolva. a mogyorókrém mindenhol mogyorókrém, a mogyoróvaj pedig mindenhol mogyoróvaj)
A mogyorókrém meg igenis mogyorókrém, nem csokikrém. Hacsak nincs valami gond az ízlelőbimbóiddal, azért lehet érezni a mogyorót. Egyébként 13% a Nutellának pl a mogyorótartalma.
egyébként én speciel eddig vettem már Lidlben, Tescoban, és bioüzletekben is.
2013. márc. 12. 21:01
9/12 anonim válasza:
Nagy különbség egyébként, hogy a mogyorókrém az abból a mogyoróból készül, ami fán terem. A mogyoróvaj pedig földimogyoróból. Nagy különbség van az ízeik között. Egyébként kérdésedre válaszolva és pld. szoktam magában enni a mogyorókrémet. Ha rám tör az édesség utáni vágy, akkor egy teáskanál belőle :)
2013. márc. 12. 21:10
10/12 anonim válasza:
A mogyorókrém kezdjük ott, hogy TÖRÖKMOGYORÓBÓL készül, míg amire te gondolsz a mogyoróvaj FÖLDIMOGYORÓBÓL van. Attól hogy mogyorónak hívjuk mindkettőt a földimogyoró babféle, csupán a nevében szerepel a mogyoró szó semmi köze a törökmogyoróhoz, ami valóban mogyoró... Értem?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!