Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Nem tudom melyik kategoriaba...

Nem tudom melyik kategoriaba való de hol osztanak ingyen kola zerot holnap vagy honnan lehet előre tudni mikor hol osztlyák? Ma a stadionnál osztottak. Jó lenne holnap is ingyen cola

Figyelt kérdés
2013. máj. 6. 21:45
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
27%

Jókat röhögtem, kérdező, neked a kóla a legnagyobb problémád? :))

9-es, szerintem már nem fog elhülyülni:))

2013. máj. 7. 04:55
 32/36 anonim ***** válasza:
47%

Kérdező, élvezed, hogy borzolod a válaszolók idegeit, élvezed, a felháborodásukat?

Jössz egy colával, ha egy szó is igaz abból, amit leírtál, nem csak az embereket akartad vele húzni:)

2013. máj. 7. 07:00
 33/36 A kérdező kommentje:
Hát valaki megírhatná hol osztanak ma kólát.
2013. máj. 7. 10:01
 34/36 anonim ***** válasza:
30%
Lipóton, Hárshegyen :)) indulhatsz is le ne késd!
2013. máj. 7. 21:23
 35/36 anonim ***** válasza:
27%

Bakker, jókat nevettem.

15000ft-os converse tornacipő, hogy menő lehessek, de kell az ingyen cola de azért 6-osával veszitek. Nincs sok pénzünk, de apukám orvos, anyukám itthin van, az állam fizeti a netet de kólára van pénz. A fele sem igaz, amit te itt összehordasz. Ha valóban nem lenne pénzetek akkor nem 1500ft-ot colára költenétek, hanem a magatok élelmezésére ebből már kijön egy heti reggeli is. 2kg kenyér-500ft, 10db tojás 400ft, hozzá egy uborka 100ft és egy rúd felvágott 500ft megvan a heti reggelitek. Menj tanulni, és feküdj le, mert hajnalban osztják a colát.

2013. máj. 7. 23:08
 36/36 anonim ***** válasza:
0%

Ha Apukad orvos, akkor nem hiszem, hogy engedi neked a colaivast... A legtöbb orvos ismerösömnek NINCS TV a lakasaban. Az orvosok nem teveznek! Se magyarban, sem Ausztriaban, sem Nemetorszagban!

Helyesirasod is nagyon rossz, ha belegondolok, hogy orvos a papad.

A mamad valami modell vagy szepsegkiralynö lehetett..töle örökölted sajnos az eszedet.

Amugy aranyos kisgyereknek tünsz, csak sajnos nem hiszem el, hogy apad orvos..

2013. máj. 8. 00:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!