Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Nem tudom melyik kategoriaba...

Nem tudom melyik kategoriaba való de hol osztanak ingyen kola zerot holnap vagy honnan lehet előre tudni mikor hol osztlyák? Ma a stadionnál osztottak. Jó lenne holnap is ingyen cola

Figyelt kérdés
2013. máj. 6. 21:45
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
És az mi. Eddig is megittam semmi bajom de csak este iszom egyet annyi van beosztva 2 hetente megyunk tescoba es 2x6 ost veszünk nekem de innak napkozbe is szal nem karos akkor betiltanak az alkohol a karos
2013. máj. 6. 22:46
 12/36 A kérdező kommentje:
Elolvastam ee sztem nem igaz mert nem engedélyeznék. Amit ira net az aszpartinról. De ám mi a tescoba piros kolat veszunk cukor van abba de azt nem osszak ingyen csak a zerot tavaly is azt osztottak és íze meg ugyanolyan
2013. máj. 6. 22:51
 13/36 anonim ***** válasza:
45%

Nem tiltjak be, hiszen mast se tiltanak be, ami karos! Pia, cigi, prostituacio...ezeket se tiltjak be. Van egy csomo mergezö etel es ital adalekanyag, szoval nem mindegy, hogy mit eszel-iszol!

Aszpartam mikor lebomlik a pocidban, metilalkohol keletkezik belöle. Ettöl pl. megvakulhatsz. Vagy romolhat a szemed! Kolaban amugy tul sok a kalium is (szivrohamot okozhat, a koffeinnel együtt)

2013. máj. 6. 22:54
 14/36 anonim ***** válasza:

A piros kolaban is van aszpartam, erezni az izen. 20 evvel ezelött mas volt az ize. De te akkor meg nem eltel szerintem.

Nehogy azt hidd, hogy az elelmiszer gyartokat erdekli a te egeszseged.

Az allam meg szeret minket, azert elünk olyan jol mindannyian, hiszen vigyazz rank, oltalmaz minket, mindentöl megved -- ugye ezt elhiszed...

2013. máj. 6. 22:57
 15/36 A kérdező kommentje:
Hát nem éltem ja, de akkor minek raknak bele he káros? Miértnnem cukrot raknak bele kkor? Akkor ti amugy mit isztok nassokhoz este a sorozathoz?
2013. máj. 6. 23:00
 16/36 A kérdező kommentje:
Mamám most mérges az államra hogy fizetnie kell majd a vonaton 400 ft pótdíjat azon kijönne 4 99 ftos 1 decis kóla. Mamám mondjuk pepsit issza de neki az gyógyhatasu mert nincs sava és az megböfögteti.
2013. máj. 6. 23:03
 17/36 A kérdező kommentje:
Ó d jó lenne ha valaki megírná a kolaasztás listát. És elmennék minden nap. Valaki írja meg ha tudja lécci lécci
2013. máj. 6. 23:04
 18/36 A kérdező kommentje:
2013. máj. 6. 23:09
 19/36 anonim ***** válasza:
A cukor sem egeszseges, ahogy az sem h este nassolsz es sz@rokat iszol ra.
2013. máj. 6. 23:13
 20/36 A kérdező kommentje:
De miért? Vékony vagyok nem vagyok elhízva. Nézem az éjjel nappal budapestet este van a kikapcsolodas mivel sajnos nincs annyi pénzünk hogy mindig mennyünk a moziba . De a kedvencem a vip terem csak az 4 ezer ft de ott bármennyit lehet enni inni.2 liter kólát is akár meg popcorn nachos de amennyi csak belénkfér meg szendvics is van. Ti szoktatok menni? Kár hogy 4 ezer. De ez így nm kerül sokba éjjel nappal budapest napi egy kola meg kinder bueno vagy chips. Ez kb úgy 320 ft mivel a kolat 6 osaval vesszük így olcsóbb.
2013. máj. 6. 23:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!