Nem tudom melyik kategoriaba való de hol osztanak ingyen kola zerot holnap vagy honnan lehet előre tudni mikor hol osztlyák? Ma a stadionnál osztottak. Jó lenne holnap is ingyen cola
" Tavaly nyáron tudtam kólalistát
szerezni de már nem ott dolgozik
barátnőm gondoltam itt hátha valaki
tudja. Jó lenne kólázni minden nap
ingyen" Hány éves barátnőd volt neked, hogy már dolgozott b+. Mondjuk kezdem sejteni mi van a háttérben, de nem írom mert még rasszistának tartanak. :D
"Az apukám orvos nagyon okos ember."
Akkor elég messze esett az alma a fájától. Bár valószínűleg neki sem tanították, hogy a cukor is méreg, de a mesterséges édesítőszerek (aszpartám, aceszulfám-K, nátrium-ciklamát) még mérgezőbbek. Azért adják ingyen, hogy rászokj, aztán később majd fizetsz érte, hogy - öntudatlanul - mérgezd magad. Sokan vagyunk a bolygón, mármint az irányítók szerint, ezért csempésznek mindenféle káros adalékanyagot az ételekbe, italokba. Hívhatjuk burkolt népirtásnak is.
Ebben a kérdésben olvashatsz bővebben az aszpartámról és társairól:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__taplalkozas__4272425..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!