Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Nem tudom melyik kategoriaba...

Nem tudom melyik kategoriaba való de hol osztanak ingyen kola zerot holnap vagy honnan lehet előre tudni mikor hol osztlyák? Ma a stadionnál osztottak. Jó lenne holnap is ingyen cola

Figyelt kérdés
2013. máj. 6. 21:45
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Mi 1-2 havonta megyunk moziba, nem csak igy lehet kikapcsolodni. Az esti filmezessel nincs gond, de a fejem tennem ra h par ev mulva jelentos sulyfelesleged lesz.
2013. máj. 6. 23:24
 22/36 A kérdező kommentje:
Focizni is járok ám sztem azért nem hízok de az egész család vékony nálunk lehet öróköltem. Mondjuk nem szeretnék dömper lenni meg hogy csúfoljanak. Menő szeretnék inkább lenni.jo lenne egy új converse de ha minden igaz júniusban kapok majd .
2013. máj. 6. 23:28
 23/36 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy?
2013. máj. 6. 23:33
 24/36 A kérdező kommentje:
Megkérdezte a kólaosztó is . 13. De nem tudom miért kérdezte vajon hány éves kor alatt nem adnak vgy nem azért kérdezte? Mivel adott.
2013. máj. 6. 23:34
 25/36 A kérdező kommentje:
És te hány éves vagy? Miket szoktál inni? Kólát szereted vagy nem iszod mert benne van az a valami?
2013. máj. 6. 23:42
 26/36 aspikami ***** válasza:
Akkor már értem miért ilyenek a kommenteid. xD
2013. máj. 6. 23:50
 27/36 aspikami ***** válasza:
0%

" Tavaly nyáron tudtam kólalistát

szerezni de már nem ott dolgozik

barátnőm gondoltam itt hátha valaki

tudja. Jó lenne kólázni minden nap

ingyen" Hány éves barátnőd volt neked, hogy már dolgozott b+. Mondjuk kezdem sejteni mi van a háttérben, de nem írom mert még rasszistának tartanak. :D

2013. máj. 6. 23:56
 28/36 anonim ***** válasza:
Igy mar ertheto a felfogasod :) En 24 vagyok. Altalaban vizet iszok. Neha energiaitalt. Colat es hasonlokat nagyon ritkan.
2013. máj. 6. 23:57
 29/36 A kérdező kommentje:
17. És ő is osztotta a kólát.de már a szecskában van diákmunkán sajna. Ám tudom mire gondolaz de nem vagyunk cigányok. Az apukám orvos nagyon okos ember. Az anyukám meg itthon van velünk.ő nem dolgozik de fehér a bőrünk. Nyáron nyaralni is megyünk de nincsen sok pénzünk de anyu spórol hogy legyen mindenre jusson nekünk.kistesóm még pici decemberbe volt 1 éves. De szeretem azért csak sokat sír meg teát iszik ha melege van
2013. máj. 7. 00:13
 30/36 lencsefőzelék ***** válasza:
33%

"Az apukám orvos nagyon okos ember."

Akkor elég messze esett az alma a fájától. Bár valószínűleg neki sem tanították, hogy a cukor is méreg, de a mesterséges édesítőszerek (aszpartám, aceszulfám-K, nátrium-ciklamát) még mérgezőbbek. Azért adják ingyen, hogy rászokj, aztán később majd fizetsz érte, hogy - öntudatlanul - mérgezd magad. Sokan vagyunk a bolygón, mármint az irányítók szerint, ezért csempésznek mindenféle káros adalékanyagot az ételekbe, italokba. Hívhatjuk burkolt népirtásnak is.

Ebben a kérdésben olvashatsz bővebben az aszpartámról és társairól:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__taplalkozas__4272425..

2013. máj. 7. 00:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!