Van, aki talált már bolti pékáruban hajszálat?
Figyelt kérdés
vagy ha abban nem, máshol ?2013. ápr. 25. 17:37
21/32 anonim válasza:
azt tudjátok hogy ha van bizonyítékotok bezárhatják az üzletet is a HACCP rendszer hiánytalansága miatt
25/32 Sz1u válasza:
Péksüteményben még nem találtam, de valamikor a '70-es években volt egy Spearmint nevezetű (kínai) fogkrém. Nahhh, én abból nyomtam ki egy eredeti kínai hajszálat...
26/32 anonim válasza:
egyszer , mikor félbevágtam egy zsemlét , egy sebtapasz nézett velem szembe
vittem is vissza a boltba az egészet
persze nem az eladó tehet róla , de rendesen letettem a névjegyem a boltban ......
27/32 anonim válasza:
Hajszálat nem találtam, csak egy méhecskét az isleremben :)
28/32 anonim válasza:
úristen, miket találtatok... én 25 évem alatt még soha semmi ilyesmit nem találtam, marha szerencsés vagyok :D de amúgy kétlem h beleköpnének meg ilyenek, ezeket nem hiszem el. hajszál előfordulhat önhibán kívül, de ilyen h beleköpnek, ilyen tuti nincs
29/32 anonim válasza:
Ez aztán a "igazságos" moderálás..Az én válaszomat törölték pedig csak azt írtam le hogy marhaság az hogy beletaknyoznak meg belehánynak a pékárukba....most akkor mit gondoljak?biztos a kedves moderátor pékként dolgozik másodállásba és igazak ezek a dolgok...
30/32 anonim válasza:
Ezek igazak siklóson ezért zárták be a kenyérgyárat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!