Van, aki talált már bolti pékáruban hajszálat?
Figyelt kérdés
vagy ha abban nem, máshol ?2013. ápr. 25. 17:37
11/32 anonim válasza:
Felszolgálóként láttam én már olyat is hogy 1.osztályú étterem konyháján a nagy rohanásban a földön landolt a kaja és onnan tálalták. Egy Argentin steak-et nehogy már kidobjanak mert egy "kicsit" koszos lett. :)
12/32 anonim válasza:
Ugyan az mint a 10#-el, bazi nagy fadarabba haraptam bele.
Kenyéren kívűl más pék cuccot nem eszek.
13/32 anonim válasza:
Èn is hallottam már olyat, hogy belehánynak, brleköpnek sőt még bele is p*sálnak a kajába, kész fertő, undorító, mi meg megesszük...
14/32 anonim válasza:
Jelen, légy a túrósbatyuban...
15/32 anonim válasza:
igen..meg kb 2 hete valami műanyag szálakat is találtam a kenyérben...
16/32 anonim válasza:
egyszer egy rágó fogat...valamilyen állaté lehetett,talán disznó.
17/32 anonim válasza:
lisztbe(tescos)találtam egy lárvát meg bögrés levesben egy hajszálat
18/32 anonim válasza:
Egyszer volt szerencsém taknyot találni egy kifliben
19/32 anonim válasza:
Nem tudom ki emlékszik még a nagyon sötét barna Ászok sörös üvegre? Na az kellemes mikor nem látsz át az üvegen és egy döglött egeret találsz az alján miután megittad.Bár nagyim mesélte konzervgyárban dolgozott és ha nem sikerült a futkározó egereket leválogatni a futószalagról beledarálták a paradicsompürébe:) Jó étvágyat mindenkinek jobb ha nem tudjuk mit eszünk:)
20/32 anonim válasza:
Ha látnátok mi minden kerül bele a pékárúba a pékségben, cigi csikk, cigi hamu, a földről fölsepert liszt...etc etc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!