Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mitől poshad/savanyodik meg a...

Mitől poshad/savanyodik meg a tea?

Figyelt kérdés

Néha megtörténik, hogy lefőzzük este, és másnap reggel már savanyú/büdös, pállott, poshadt szaga van, és íze. Mi lehet az oka?

De ez nem mindig történik meg.


2013. ápr. 25. 07:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is este főzöm le, és ízesítem cukorral/mézzel és citromlével. Olyan 23-24 fok van éjszaka a konyhában, de eddig még sosem poshadt meg. Nálatok esetleg melegebb van?
2013. ápr. 25. 08:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:

nem nincs


de az az érdekes, hogy az esetek 95%ában nincs ilyen, sőőt, most 4-5 hónapig semmi, aztán ebben a hónapban már második eset


pedig még közvetlen napsugárzás se éri

2013. ápr. 25. 08:56
 3/4 anonim válasza:
lehet azzal van gond amiben tárolod
2013. ápr. 25. 09:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet az edény miatt amiben lefőzitek, vagy a víz miatt, vagy ha tesztek bele cukrot, akkor a cukor miatt.
2013. ápr. 25. 09:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!