A lefőzött tea meddig áll el és mennyi idő múlva poshad meg?
Figyelt kérdés
Légyszi írjatok minél többen, mert apám azt hiszi hogy 1-2 hétig is eláll, hiába magyarázom neki, hogy pár óra alatt megposhad (és főleg, hogy lábasban tárolja, nem termoszban, vagy hűtőben)2011. márc. 27. 19:01
1/5 anonim válasza:
Én max. 2-3 órát tippelek. Amikor a csészében (edényben) besötétül én már nem iszom meg.
2/5 anonim válasza:
Szerintem is neked van igazad. Legjobb frissen, esetleg még másnap fogyasztható, bár én nem szívesen fogyasztanám. Egy idő után meg már penészesedik is, vagy talán azt hiszi, hogy az nemespenész?
3/5 anonim válasza:
Nem poshad, hanem kicsersavasodik és emiatt egy idő után kifejezetten hasmenést okoz.
4/5 anonim válasza:
Szerintem ha nincs dög meleg a lakásban nem pohad be rögtön,de az tuti h 1 napnál tovább ne tárolja.
5/5 anonim válasza:
Max egy nap szobahőmérsékleten.
Hűtőben, műanyag flakonban vagy kancsóban 2-3 napig áll el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!