Mitől savanyodik meg a húsleves a hűtőben 2 nap alatt?
Figyelt kérdés
2011. jan. 16. 18:52
1/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem volna szabad neki, csak ha a tésztával együtt rakod el. A tésztát főzd külön és ne rakd a levesbe.
2/11 anonim válasza:
A benne hagyott zöldségektől, répáktól.
3/11 anonim válasza:
A húslevest le kell szűrni és külön tenni a zöldségeket. Tésztát belefőzni a levesbe csak ha rögtön elfogyasztjátok de akkor se gusztusos.
4/11 anonim válasza:
Akkor is könnyen megromlik,ha nem hűtöd le és ráteszed a fedőt.
5/11 A kérdező kommentje:
Akkor valszeg megvan a probléma, mert a zöldség benne maradt :(
Tésztát nem szoktunk benne tárolni, egyszer még azt is kikövetkeztettük, hogy a hagymát ki kell venni belőle, mert attól (is) megsavanyodik, a répa meg a krumpli viszont mindig benne szokott maradni, és eddig nem volt semmi gond, bár két-három nap alatt mindig elfogyott.
Köszönöm a válaszokat, legközelebb odafigyelünk erre is.
2011. jan. 16. 21:23
6/11 anonim válasza:
Én még soha sem szedtem ki a húslevesböl a zöldségeket, söt éppenhogy benne jó hagyni, mert így sokkal jobb ize lesz másnapra. Minden alkalommal egy nappal korábban fözöm, hogy össze tudjon érni, és ezt igy csinálom már 40 éve. Eddig még egyetlen egyszer sem savanyodott meg, szóval egész biztosan enm a zöldségek okozzák.
7/11 A kérdező kommentje:
Utolsónak:
És másnap el is fogy az egész?
2011. jan. 16. 23:39
8/11 anonim válasza:
Én mindíg leszűröm a húslevest és úgy 2-3 napig is eláll.nyáron necces de még akor is.
9/11 anonim válasza:
Én sem szoktam leszűrni a zöldségekről. Viszont mindig lehűtöm és teszem be a hűtőbe.
10/11 anonim válasza:
Az újra felmelegített levest már nem lehet eltenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!