A 330g-os MIZO Joghurt miért csak 300 grammos?
10%-ot ellopni, elcsalni azért kemény. Ilyenkor hol van a fogyasztóvédelem?
Nincs a dobozán hogy +/- 10% vagy hasonló.
Írj nekik!!! írd meg a vásárlás napját,(ha rajta van a gyártási idő órára/percre azt is ) helyét, és háborodj fel rendesen.
Ha korrektek, akkor minimum egy vásárlási utalvánnyal kártalanítanak.
legalábbis a mi cégünk így rendezi a vásárlói reklamációkat.
Lehet, hogy egy északás operátor rosszul állította be az adagolórészt, és a minőségellenőrzésen, ami súlyra is vonatkozik átment, mert az általában minden x.-terméket érint, és éppen ez nem került bele.
Eszemben sincs védeni a Mizot,nehogy félreérts, csak ismerem a szakmát.
Ha csak véletlen van ilyen akkor nem gond, de ha sorozatos, az nem éppen korrekt. Én nem szoktam méricskélni semmit, de kaptam egy konyhai mérleget és néha ráteszek ezt-azt, és tudom, hogy a hentes 20%-ot csal a mérlegein, a piaci kofa korrekt, semmit nem csal, a nagyobb cégek sem ügyeskednek. Most a MIZO -t rátettem és csodálkoztam, hogy ezt így hogy gondolják.
Nem 1-2 grammról van szó. Nem sok tudom, de vicces, hogy aki milliós tételben ad el naponta, az ezzel a kis trükkel milyen mennyiségeket spórol össze, illetve megveteti az emberekkel a +10% semmit.
Amúgy is viccesen mennek össze az adagok, míg az árát növelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!