Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Amerikai fagyi-joghurt. Hol...

Amerikai fagyi-joghurt. Hol lehet venni?

Figyelt kérdés
amerikai filmekben láttam ilyen fagyit. magyaországon lehet ilyet vhol venni? [link]

2013. ápr. 14. 15:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy fagyi-joghurt? Ez sima jégkrém. Ben&Jerry's vagy Haagen-Däzs a jók, egy 500ml-s doboz 2000Ft körül van. H-D sok helyen van, CBA Prímák, City Sparok és a nagy hipereknél biztosan, Ben&Jerry'st még csak a Culinarisban láttam, de ott külön hűtője van neki is, meg a H-D-nak is.
2013. ápr. 14. 17:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező a "frozen yoghurt"-ra gondolt, én is imádom :) A YoGoMc nevű cégnek van egy boltja Budapesten a Westendben, de sajnos igencsak megkérik az árát. Fagyigéppel egyébként otthon is könnyen elkészíthető!
2013. ápr. 14. 20:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Tudsz írni receptet a fagyigépes verzióhoz?
2013. ápr. 14. 21:31
 4/7 anonim ***** válasza:

Külföldön biztosan. Budapesten is valamelyik nagy bevásárló központban van egy bolt ahol ilyet lehet venni. Bár már több mint 5-6-éve vagy még több is, hogy ott ettem ilyet és kipróbáltam mert akkor nyílt és új volt. Nem tudom, hogy megvan-e még, de drágán árultak kis mennyiséget. Amúgy finom volt!

Amúgy meg otthon magad is tudsz ilyet csinálni!

2013. ápr. 15. 12:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha beírod a keresőbe hogy "frozen yoghurt", akkor dögivel találsz - bár angolul. Egy alapreceptnek tűnő ( [link] rövidre fogva, magyarul:

Hozzávalók:

3 csésze (720 g) sűrű görög / lecsepegtetett joghurt

3/4 csésze (150 g) cukor

1 teáskanál vanília-kivonat

Keverj össze mindent, tedd be a hűtőbe, majd készítsd el a fagyigéped instrukciói szerint.

2013. ápr. 15. 22:27
 6/7 anonim ***** válasza:
De ha valakinek nincs fagyi gépe akkor is összekevered a hozzávalókat beteszed a mélyhűtőbe és kész is a finom fagyi/jégkrém! :)
2013. ápr. 16. 10:45
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat ! :)
2013. ápr. 24. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!