Ha egy epres ivójoghurt 7 órán keresztül nem volt hűtőben, folyékony de vannak benne kis darabokba, akkor az megromlott? Ha megeszem rókázni fogok?
Figyelt kérdés
2013. márc. 22. 15:03
2/4 A kérdező kommentje:
ez biztos?
(az van rá írva hogy még áprilisban jó)
2013. márc. 22. 15:24
3/4 anonim válasza:
Én visszatenném a hűtőbe, majd hidegen elfogyasztanám. A megmelegedett joghurtnak eleve fura íze van, még akkor is, ha semmi baja, és ettől beképzelnéd, hogy te majd rókázni fogsz (ami amúgy még akkor sem biztos, ha romlott joghurtot innál). Hidd el, ezekben annyi tartósítószer van, hogy 7 óra hűtőn kívüli tartózkodástól az ég világon semmi bajuk nem lesz.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi.. tegnap beraktam a hűtőbe állt 2 órát, hidegen megettem és semmi bajom nem lett tőle :)
2013. márc. 23. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!