A kenyér hízlal?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 17. 19:16
2/8 A kérdező kommentje:
köszi..és van olyan kenyér ami nem annyira hizlal? hol lehet kapni ha van?
2013. ápr. 17. 19:25
3/8 anonim válasza:
Mindegyik hízlal. Még a teljeskiörlésűek is, meg a graham meg stb kenyér. Az csak parasztvakítás, hogy nem hízlalnak ezek. Tudom, mert tapasztaltam. El kell hagyni végleg a kenyeret... Nekem sikerült.
4/8 anonim válasza:
Ha utánanézel a dolgoknak, igazából minden étel hizlal, ami fogyaszt. Megnézek két diétáról szóló oldalt, és a kettő teljesen ellentmond egymásnak. Például az egyik helyen azt írják, hogy az étrend nagy része tejtermék legyen ezért meg ezért, a másik helyen azt, hogy ezeket teljesen el kell hagyni. Így van ez a kenyérrel is. De attól, ha reggelire megeszel egy szeletet, nem fogsz elhízni. Valójában semmit sem szabadna enni, minden étel rossz: vagy túl zsíros, vagy tele van cukorral... Szóval ha nem akarsz hízni, akkor minden ételt meg kell magadtól vonni. Nem ezzel kell foglalkozni, hanem azzal, hogy az egy nap elfogyasztott étel ne legyen túl sok se kalóriában, de ch-ban, se zsírban, és akkor nem hizlal.
5/8 anonim válasza:
Ha csak nézed messziről, akkor nem hizlal.
6/8 anonim válasza:
Hizlal. Azonban elhagyni a kenyeret hülyeség. Életmód váltás kell, amelynek a mozgás az alapja és akkor bármit lehet enni. Én 1,5 évvel ezelőtt kezdtem életmódot váltani, minden eszek, igaz mértékkel, mellette pedig áttértem sportos életmódra. TV előtt fekvés helyett úszás, futás, erdőben sétálás. Minden napra jut sport tevékenységem. Semmilyen más diétázásban nem hiszek, csak a sportban. Vannak ismerőseim, ők koplalnak, ezt-azt nem esznek, és láss csodát, mégsem fogynak, mert mellette folytatják a lusta életvitelüket.
7/8 anonim válasza:
Igen, hizlal! Kenyeret el kell hagyni az étrendből vagy keveset enni belőle és aktív életet élni+sok sport.
Ami szénhidrát az mind hizlal!
8/8 anonim válasza:
A tönkölybúzábòl készült kenyér negyedannyira sem, mint a sima fehér kenyér.Magasabb fehérje-, ès B- vit tartalma,alacsonyabb a ch és zsiradék tartalma.Nem kell elhagyni a kenyeret, csak jòt enni.;)Oh,majd' elfelejtettem! Finomabb is !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!