Ti csak friss kenyeret szoktatok enni? Vagy ha nem, max. Hány napos kenyér az, ami még belefér nektek?
Figyelt kérdés
2013. febr. 11. 23:38
1/23 anonim válasza:
Nem mindegy,hogy milyen minőségű kenyérről van szó.Van,amelyikből annyira kispóroltak mindent,hogy már aznap is ehetetlen,sűrű,és szikkadt.A jobb minőségűeket még harmadnap is meg lehet enni,főleg,ha nincs felszeletelve.
2/23 anonim válasza:
Én csak szeletelt kenyeret veszek, az sokáig eláll. Legtöbbször egyébként is pirítani szoktam.
3/23 anonim válasza:
Nem vagyok finnyás, a lényeg, hogy ne legyen penészes. Legfeljebb tejbe áztatom.
4/23 anonim válasza:
Én igen, csak frisset. Inkább csak fél kilósat veszek, hogy biztosan elfogyjon.
5/23 anonim válasza:
Amíg puha addig esszük, ez kenyerenként változó, van olyan sajnos, ami már a megvétel napján sem puha (ez persze csak akkor derül ki amikor felvágjuk), de akad olyan kenyér is, ami 2-3 nap után is friss.
A kissé szikkadtabb, száraz kenyerek mennek a sütőbe melegszendvicsként, vagy kiszárítom őket és zsemlemorzsa készül belőlük:)
6/23 A kérdező kommentje:
Én általában a Tesco-ban veszem a kenyeret, és ha veszek pl. hétfőn, akkor ott van rajta a keddi dátum, hogy addig jó.
Ezek szerint ti ezt nem veszitek figyelembe?
2013. febr. 12. 00:53
7/23 anonim válasza:
3 nap talán? Egyszerre csak annyit kell venni, ami biztos, hogy hamar elfogy, és inkább kétnaponta elmenni venni, minthogy 2 hétig azt egye az ember.
8/23 anonim válasza:
Bàrmit megeszek, ami nem penészes.
9/23 anonim válasza:
Mivel itthon sütöm a kenyeret, mindig frisset eszek. Illetve a "fölösleget" szeletelve lefagyasztom, amikor kiveszem, olyan, mint a friss.
10/23 anonim válasza:
Addig esszük, míg el nem fogy, de én sütöm és ez még 4. nap is jó, ha marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!