Hogy sikerül olyan finomra az iskolai/óvodai tea?
Figyelt kérdés
Kis mennyiségben mik az adagok?2009. szept. 23. 14:43
1/9 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok, mert imádtam... :)
Egyébként szerintem az lehet a titok, hogy nagy mennyiségben főzik, mint ahogy a marhapörkölt sem jó kis fazékban főzve. De lehet, hogy tévedek. :S
2/9 anonim válasza:
Én is imádtam, amikor készítek minimum 2-3 litert főzök, rendes Grúz teafűvel ( nem filteres ízetlen szmötyire gondolok)adag érzés szerint, aztán rögtön cukor+ citromlé... hasonlít az ovisra.
3/9 anonim válasza:
én most vagyok 8.os az általánosban és imádom az iskolai teákat :) majd megkérdezem holnap a konyhás nénit :P ^^
4/9 anonim válasza:
....azért mert sokat főznek egyszerre! Akár mit főzünk ha sokat csinálunk rendkívüli lesz
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi nektek! :) én is imádtam, és nemrég eszembe jutott és baromira megkívántam, de otthon akárhogyan ügyeskedem nem sikerül olyan finomra.
Utolsó előtti, ha megkérded nagyon köszi! :))
2009. szept. 24. 08:52
7/9 anonim válasza:
Áááá, erősen kétlem, hogy teapor lenne... Szerintem az biztos, hogy síma teafűből főzik (olyasmi íze van, mintha Lipton Yellow Label lenne).
8/9 anonim válasza:
Anyu konyhán dolgozik és ott a gyerkőcöknek nagyadagban nyomták a teát aztán cukor több evőkanálnyi (asszem) meg 1 liter citromlé!
DDe sajna mostmár más a konyha és nemkapnak semmi lapanyagot ezért a másik konyha hozza nekik!(de oan rosszat hoz h az bűn!)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
2009. szept. 25. 09:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!