Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A Burger King-ben miért verik...

A Burger King-ben miért verik át az embert?

Figyelt kérdés

Mondtam az eladónak, hogy 2 xtra yo-t kérek sajtburgerrel erre vissza kérdez, hogy sajtot vagy garnélát kérek-e hozzá? A garnélát választottam. Ügye a 2 xtra yo 800 Ft, de nem mondta, hogy mennyi hozzá a garnéla gondoltam biztos valami akciós dolog mint pl: akkor is mondják, ha csak 1 sajtbucit kérek, hogy krumplival adhatom 400-ért/ xtra yo-ban?

De itt nem mondtak árat én meg nem firtattam, aztán kiderült, hogy 750ft 5db garnéla csak úgy hozzá. :O

Ha én veszek 2 400ft-os xtra yo-t akkor miből gondolta, hogy nekem kell a 750ft-os garnéla vagy sajt?????

A szószt meg se kérdezte, de annak se mondta volna az árát szerintem csak, hogy "milyen legyen a szósz" mintha járna hozzá. Ami ugyancsak előfordult már.

2013. ápr. 4. 21:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
miért nem kérdeztél rá h az mennyi lenne? nem átverés ez, az eladónak ez a dolga, h tukmáljon. sajnos én ezt már más üzletben is tapasztaltam, és roppant idegesítő. nálunk a sparban sokszor előfordul h a pénztáros mondja h ez meg ez akciós, nem viszek? van h felsorol 4-5 dolgot. nagyon zavaró, mert azt vásároltam, ami kellett, ha azok a dolgok kellettek volna, akkor bekerült volna a kosaramba. na mind1, ez is az eladók dolga, ugyanolyan mint amikor bemész a postára befizetni egy nyomorult csekket, és száz biztosítást akarnak rádsózni, meg sorsjegyet, meg szerencsekket stb. az is zavaró, de szerencsétlen postásnak muszáj ajánlania.
2013. ápr. 5. 09:59
 22/26 anonim ***** válasza:
55%
amúgy legközelebb ne menj abba a burger kingbe :) menj pl a kfc-be, az sokkal finomabb :)
2013. ápr. 5. 10:01
 23/26 anonim ***** válasza:

"z meg hogy fel van tüntetve valahol fent hát akkor meg megint én vagyok a debil, ha 10 percig keresem, ha visszakérdezek, ha nem kérem, ha neki állok érthetetlenkedni jogosan."

Na, ez az, amit mondtam, hogy kihasználják az emberek kapzsiságát. Visszakérdezhettél volna, de te nem tetted, mert szerinted az már kínos - az eladó meg szépen kihasználta a ziccert. Az, hogy nem vetted észre / nem olvastál utána annak, hogy ennyibe kerül, az meg a te hibád - mint ahogy a buszjegyet sem adják oda neked ingyen csak azért, mert nem tudod, mennyibe kerül!

2013. ápr. 6. 01:03
 24/26 A kérdező kommentje:

Nyilván nem lenne szükség buszjegyre, ha ingyenes lenne a tömegközlekedés.

Az meg hogy nem olvastam utána az azért van, mert az árakat nem tüntetik fel a honlapokon.

2013. ápr. 16. 14:23
 25/26 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Minden hónapban van olyan termék, amit a kasszásoknak ajánlaniuk KELL, nemrég a snack termékeket kellett ajánlani. Tehát, nem azért, mert Rád akart tukmálni valamit, vagy átverni. Ez a dolguk. Az meg hogy kértetek bcool-t, és felvették a következő rendelést, azért van, hogy a konyhások gyorsan kitudják adni a rendelést. Mert ha nem veszi fel, akkor az lehet, h Te 1perc alatt megkapod a rendelést, de a következő ember vár 3-4percet. Gondolj bele, ha Te lennél a második ember, milyen ideges lennél, ha sokat kéne várnod. A kasszásoknak az a dolga, hogy minél több rendelést vegyenek fel, hogy a következő embereknek is hamar elkészüljön a rendelése. Nem kell egyből átverésre gondolni, és csak a rosszat nézni. Igen, Én is Burgerben dolgozom, és utálok kasszázni, mert az emberek csak a rosszat látják bele az emberbe, hogy biztos azért tette, hogy... Kihalt az empátia, az emberség, és ez nagyon elszomorít.

2013. ápr. 22. 20:17
 26/26 A kérdező kommentje:
Hát nem lennék ideges, mint ahogy tegnap sem voltam az, hogy várni kellet. Inkább az az idegesítő, hogy szimplán átnéztek rajtunk. Jó ajánlani kell valamit. De a józan ész határáig. X-tra yo-hoz nem ajánl senki garnélát. Én is voltam vendéglátós és én sem ajánlottam halászléhez fagyit csak mert nyomni kellett.
2013. ápr. 23. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!