A Burger King-ben miért verik át az embert?
Mondtam az eladónak, hogy 2 xtra yo-t kérek sajtburgerrel erre vissza kérdez, hogy sajtot vagy garnélát kérek-e hozzá? A garnélát választottam. Ügye a 2 xtra yo 800 Ft, de nem mondta, hogy mennyi hozzá a garnéla gondoltam biztos valami akciós dolog mint pl: akkor is mondják, ha csak 1 sajtbucit kérek, hogy krumplival adhatom 400-ért/ xtra yo-ban?
De itt nem mondtak árat én meg nem firtattam, aztán kiderült, hogy 750ft 5db garnéla csak úgy hozzá. :O
Ha én veszek 2 400ft-os xtra yo-t akkor miből gondolta, hogy nekem kell a 750ft-os garnéla vagy sajt?????
A szószt meg se kérdezte, de annak se mondta volna az árát szerintem csak, hogy "milyen legyen a szósz" mintha járna hozzá. Ami ugyancsak előfordult már.
Ez nem csak a Burger King-ben van, de nagyon irritáló tud lenni. Engem alapból az is zavar, hogy elmondom h it kérek, erre még felsorol vagy 5 dolgot h kérek-e hozzá...ha kérnék mondtam volna! Csak ráakarják tukmálni az emberre...ha nem tudod kívülről az árát annak, amit ajánl, akkor kérdezd meg vagy ne kérd, de így "tudatlanul" ne mondj rá igent...bár gondolom erre ezek után magadtól is odafigyelsz.
A kedvencem, h akárhányszor kérek KIS shaket, mindig ez a válasz: "Lehet nagy?" De hát ez a dolguk..
1-es ha lemész a boltba 2 zsemléért akkor díjaznád ha odalépnének hozzád, hogy kérsz hozzá egy tábla csokit?
A lényeg az, hogy úgy jött le mintha akcióban lenne vagy ráfizetéssel valamilyen néven olcsóbb lenne, mintha csak úgy megvenném hozzá.
Amúgy meg nem világos amit leírtam? Veled nem történt még ilyen?
erről a régi vicc jut eszembe
bemegy az ember a zöldséghez:
- kérek 1 almár!
- kettő lett, maradhat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!