McDonald's vs Burger King vs KFC?
Figyelt kérdés
Melyiket szeretitek a legjobban és miért? Szerintetek miért szerethetik az emberek a felsorolt gyors éttermeket?2013. márc. 9. 16:35
1/21 anonim válasza:
KFC, mert ott tényleg tartalmaz egy kis húst az, amit eszem :)
3/21 anonim válasza:
Burger King-ben talán életemben egyszer ettem, nem emlékszem milyen volt az íze. KFC-t még csak nem is láttam soha eddig. McDonald's-ba ha évente egyszer eljutok már csoda. De egyébként az ottani dolgok ízlenek nagyon, gondolom azért, mert ritkán eszek ilyet :)
4/21 anonim válasza:
Nagyon ritkán jutok el odáig, hogy egy ilyen gyorsétteremben étkezzek, de amikor igen, akkor McDonald's-ot preferálom, egyszerűen mert az ottani szendvicsek ízlenek a legjobban.
5/21 anonim válasza:
Egyiket se szeretem .Az ottani ételek árán rendes ételt is ehet az ember.És nem azért mert egészségtelen vagy ilyesmi.Szerintem a lustaság és a teljes igénytelenség jele ha valaki életvitel szerűen jár ezekre a helyekre.
6/21 anonim válasza:
KFC....Grander menü:D..a McDonald’s nagyon moslék..
7/21 anonim válasza:
Egyértelműen KFC, az a híres fűszerkeverék és bőr okkal az...
Az itt leszavazgatók meg elég viccesek, nyilván lehet seggfájni, hogy "normális" kaját is lehet kapni az áráért, de amikor KFC-t kívánok, akkor ingyen se kellene a világ legjobb marhapörköltje tarhonyával és fordítva.
8/21 anonim válasza:
Nem értem miért lettem ennyire leszavazva. Talán gond, hogy nem gyorskajáldába járok?
9/21 anonim válasza:
Szerintem a MCDonald's sokkal finomabb, mint a KFC...mert akárhogy is, ugyanazt esszük mind3-ben, de akkor már legyen finom. A KFC-ben sosem voltam teljesen elégedett, egyszer hideget adtak, egyszer túl volt fűszerezve a hús, stb. A Burger King közepes, de mivel nincs a környéken, ezért már régen ettem ott.
10/21 anonim válasza:
Nekem egyértelműen a Meki,de csak a Burger Kinggel szemben,mert a KFC-ben még nem voltam. Egyszer ki kéne próbálni,ha tényleg olyan finom :-) A Meki tutira finom,csak hát drága. De legalább így nem hízik el a sejhajom tőle :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!