A Burger King-ben miért verik át az embert?
Mondtam az eladónak, hogy 2 xtra yo-t kérek sajtburgerrel erre vissza kérdez, hogy sajtot vagy garnélát kérek-e hozzá? A garnélát választottam. Ügye a 2 xtra yo 800 Ft, de nem mondta, hogy mennyi hozzá a garnéla gondoltam biztos valami akciós dolog mint pl: akkor is mondják, ha csak 1 sajtbucit kérek, hogy krumplival adhatom 400-ért/ xtra yo-ban?
De itt nem mondtak árat én meg nem firtattam, aztán kiderült, hogy 750ft 5db garnéla csak úgy hozzá. :O
Ha én veszek 2 400ft-os xtra yo-t akkor miből gondolta, hogy nekem kell a 750ft-os garnéla vagy sajt?????
A szószt meg se kérdezte, de annak se mondta volna az árát szerintem csak, hogy "milyen legyen a szósz" mintha járna hozzá. Ami ugyancsak előfordult már.
Főleg burger kingbe undorító a garnéla pedig egyik kedvenc kajám.
2x ettem mindkét alkalommal valami undorító lé belefolyt a számba mikor beleharaptam,el is ment az étvágyam. Amit meg elkérnek érte az nevetséges.
Amúgy végösszegnél mondhattad volna hogy még sem kéred,vásárlás alatt bármikor sztornózhatod a dolgot. Akár azt is eljátszhatod hogy kérsz 20 fajta dolgot majd még se kéred,köteles a pénztárosnak fapofával tűrnie. Aztán majd meggondolja legközelebb hogy kire tukmál mit.
Kérdező! Ez nem átverés! Megkérdezték kérsz-e ezt vagy azt! Te igent mondtál!
Azt hitted, akció? Ez kit hat meg? Hinni a templomban kell! Ha valamit nem tudsz, kérdezel! Ennyi! Ez a történet nem átverés, csak annyit bizonyít, hogy képtelen voltál valamit megkérdezni, ugyanis, feltételeztél valamit. Ez nem így működik.
Igen, a kedves #11 az írása végén rátapintott a lényegre! Szóval ez az egész voltaképpen nem átverés, hanem az emberi kapzsiság kihasználása.
Felajánlja az eladó, hogy rak bele rákot. Már itt 2, számukra pozitív eshetőség lehetséges: 1. ami veled előfordult, hogy nem tudod, hogy nem ingyen van. 2. a vásárló megkívánja a rákot. Átvert? Nem, mert valamelyik sorban ki van írva a menünél, hogy hozzáadott garnélarák ára 750 Ft/db. Kiadja a számla végösszegét. A legtöbb vásárló les, de sokan már nem mondják azt, hogy inkább nem kérnek rákot mert vagy nem tudják, hogy vissza lehet utasítani, vagy pedig egyszerűen nem akarják megbántani az eladót azzal, hogy visszatetetik velük azt, amit már egyszer elővetettek vele (sőt a legtöbbjük csak akkor szól, ha a pénztárcája nem engedi a dolgot). Ez nem szép dolog, de a legtöbb cég így tesz többletbevételre szert. Ehhez hasonló "átverések" nem csak a Burger Kingnél vannak, ott vannak a tipikus áruházi esetek, pl. zöld lámpa a zöldségnél, akció felírat kiírása a valójában nem akciós termékekhez, nagy bevásárlókocsi, stb. Mind-mind pszichikai hatás és az emberi kapzsiság, tudatlanság kihazsnálása, amibe sokan belefutnak. És amíg így lesz és nem büntetnek érte, addig ezt a boltok kegyetlenül ki fogják használni.
Kedves 6-os. Ez az eset kérlek szépen tegnap A Támadás a Fehér Ház ellen című film után történt meg velem.
Amúgy meg nem értem ezzel az erővel miért nem kérdezte meg, hogy kérek-e szószt? Most a garnéla miért illik jobban sz xtra yo-hoz mint a szósz? Vagy megkérdezhette volna, hogy ha már ott vagyok vegyek már egy party packot abban is van garnéla meg sajt.
Az árak meg a honlapon nincsenek feltüntetve úgyhogy nem vagyok köteles zsigerből tudni az árakat. Az meg hogy fel van tüntetve valahol fent hát akkor meg megint én vagyok a debil, ha 10 percig keresem, ha visszakérdezek, ha nem kérem, ha neki állok érthetetlenkedni jogosan. Pedig csak egy r_hadt xtra yo-t szerettem volna enni....
De ha már itt tartunk a tegnapi napom nem fog bekerülni a top 10-be. Úgy kezdődött, hogy 1-én lefoglaltam a jegyeket hátsó sor pont középre. 4-én úgy gondoltam ez az én napom végre mozi+szutyok kaja lazaság. Aztán vettem egy közepes nachos-t sajtszósszal. Bemegyünk a terembe oké még világos van nem kezdődött meg az előzetes. És már a terem aljából látom, hogy ott bizony bibi van mivel nagyon úgy tűnik, hogy ülnek a helyünkön. Odaérünk illedelmesen megkérdezzük, hogy nektek is oda szól a jegyetek mert akkor valami baj van. Nagy nehezen felháborodva odébb ülnek a helyükre "gondolom". A csaj fel van háborodva mi az, hogy le merünk ülni a 3 napja lefoglalt helyünkre, nem tetszik neki, hogy kaját is mertem hozni magammal, mert nem fogja hallani a filmet. Persze mindezt úgy, hogy én csak a morgást halljam a pasijának panaszkodott. De az nem zavarta, hogy 2-vel odébb pattogatott kukoricát csócsáltak meg minden hülyeségen röhögtek egy ilyen filmen!?? Mindegy engem nem zavart. És erre rá mikor ettünk volna valamit akkor még a Burger King-ben is kicsesznek az emberrel.
Úgyhogy nem éreztem túl sikeresnek a napot...
Nagyon jó film volt.
Egyszer meg a Burger King-ben kértünk 2 Bcool-t. A főnökük úgy érezte, mi lenne ha mielőtt megkapnánk a fagyikat mással kezdene el foglalkozni. Full ott álltam a pult előtt teljes takarásban ez meg leszólítja a mögöttem állót és kérdezi tőle mit adhat neki. De jó fej volt, mert előtte vissza adta a Super Shop kártyámat. Mi meg ott állunk és nézzük, hogy mi van húzzunk innen úgy, hogy meg se kaptuk amiért fizettünk? Nem volt nagy tömeg több kassza is nyitva volt. Meg is jegyeztük, miért kellene odébb állni? Nem reagált rá semmit. Végül a (külföldi) odapréselte magát mellém és mi meg oldalról megkaptuk a fagyikat. Úgyhogy legközelebb ha még egy atrocitás ér minket a főnökhöz lesz egy két szavam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!