Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Fehércsoki mázba jártasok...

Fehércsoki mázba jártasok vagytok?

Figyelt kérdés
Hogy melegitsem fel?A csokiba rakjak olajat és ennyi?Vagy tudtok valami mást is?Igazából egy kicsit higabbra akarom...
2013. márc. 29. 07:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Tedd az összetördelt csokit egy tálba, ezt állitsd egy lábasra, amiben forr a viz, és lassan kevergetve melegitsd fel.

Ne olajat, hanem igazi vajat tegyél bele, mert akkor puhább lesz, de nem folyik szét. Az olajjal sokszor nem dermed meg, hanem ragacsos, folyós marad. A vajat akkor tedd bele, amikor már langyosra hült, ne forrón. (100 g csokira kb. 10 g vaj)


Ha süteményre akarod tenni, akkor nem várd meg, amig a sütemény kihül, hanem még langyosan vond be a csokival, mert akkor könnyebb szépen elsimitani.

2013. márc. 29. 07:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Oké:)Köszönöm szépen:)
2013. márc. 29. 08:04

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!