Tescoba lesz még csoki nyuszi meg tojás 30. -án este 6 körül?
Figyelt kérdés
mert csak akkor tudok átmenni :(2013. márc. 26. 08:01
1/5 gelazso válasza:
fordulj az üzlet vevöszolgálatához telefonon.
2/5 anonim válasza:
Régebben volt az utolsó napokban, és olcsóbban is adták, de mostanában olyan köcsögök, hogy húsvét előtt pár nappal már elfogy a nyuszi meg a tojás, és mikulás előtt pár nappal már nincs egy darab télapó se:-(
3/5 anonim válasza:
Szerintem biztosan lesz. Lehet a jobbakat már elviszik, de valamilyen biztos lesz. Én mintha úgy emlékeznék, hogy tavaly egy vidéki tescoban, ahova én járok még húsvét után 1 hónappal is voltak ilyen maradék csokinyuszik és tojások jól leárazva.
5/5 anonim válasza:
Pesten lehet, hogy lesz még, de pl. az egri Tescóban biztos, hogy nem lesz egy darab se, mert tavaly is így volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!