Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Előfordult már veletek (netán...

Előfordult már veletek (netán gyakran), hogy már szombat este ettetek a húsvéti ételekből (sonka, tojás, kalács)?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 7. 17:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mi mindig azt esszük szombat vacsira.Felénk így szokás.Jó étvágyat.
2012. ápr. 7. 17:38
 2/12 anonim ***** válasza:
68%
Én tegnap főztem meg a sonkát, és ma már ettünk belőle reggelire. Tojással, tormával, sajttal. Nagyon finom volt, rá is hangolódtam az ünnepre.
2012. ápr. 7. 17:40
 3/12 anonim ***** válasza:
minden nagy szombat este ezt esszük.
2012. ápr. 7. 18:03
 4/12 anonim ***** válasza:
Semmi gond! Jó étvágyat kívánok!
2012. ápr. 7. 18:03
 5/12 anonim ***** válasza:
Mi tegnap este főztük a sonkát, és ma már azt reggeliztük. Mindig így szoktuk. Eddig nem csapott belénk a mennykő.
2012. ápr. 7. 18:08
 6/12 anonim ***** válasza:
Nálunk mindig szombaton este kezdődik a húsvét, úgyhogy a sonka is ilyenkor van. Meg persze másnap reggelire is ez a menü.
2012. ápr. 7. 18:13
 7/12 anonim ***** válasza:

szombat este melegen, tormával, krumplival, tojással, vasárnap reggel hidegen újhagymával, retekkel, fehérkenyérrel.

Vasárnap délben bárányt eszünk

2012. ápr. 7. 18:17
 8/12 anonim ***** válasza:

A sonkából nem, viszont a friss omlós ( saját készítésű) kalácsnak nem tudtunk ellenállni a lányommal és befaltunk egy fél kalácsot. :-)

A többit eldugtam magunk elől. :-)

A tojásokat megfestettük, ki vannak fényesítve, a kalács elkészült, a sonka nemrégiben főtt meg, most hűl kint a teraszon.

Bármennyire is csábító és már a gondolattól hogy milyen finom lesz összefut a nyál a számban, de azért mégiscsak holnap reggeli lesz belőlük. :-)

2012. ápr. 7. 18:31
 9/12 anonim ***** válasza:

Reggel főztem meg a sonkát, a sonka főzőlevéből meg vacsorára bablevest. Gondolhatod, hogy sonkadarabokkal is tele van!

Kalács az idén nem lesz, de ha lenne, azt szombaton akkor sem kezdeném meg. Vasárnap reggel biztos, hogy megint lesz sonka főtt tojással, ha már ott van!

2012. ápr. 7. 18:40
 10/12 anonim ***** válasza:
naná! le kellett tesztelnem a diós, mákos kalácsot! A sonkát holnap főzzük.
2012. ápr. 7. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!