Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Van olyan normális ember, aki...

Van olyan normális ember, aki nem szereti a csokit?

Figyelt kérdés
Arról hallottam,h Justin Bieber nem szereti,de én normális emberre gondoltam..

2013. márc. 11. 23:05
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
90%
Hát akkor én se vagyok normális. Nem szeretem a csokit, de a rákot, kagylót, csigát, tintahalat imádom.
2013. márc. 12. 09:30
 22/29 A kérdező kommentje:
Vmi lehet a rákban ilyesmiben ami helyettesíti a csokit :P
2013. márc. 12. 09:41
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok, igen, én is észrevettem, hogy a környezetemben is sokan, akik nincsenek oda a csokiért, szeretik a tenger gyümölcseit. Én ha választani kell, akkor inkább csoki :) De a csokis italokat, pl. forró csokit, csokis cappuccinot, vagy csokiszószt gyümölcsre, azt szeretem. De csak a házit, a poralapúak nem jók. Úgyhogy táblás csoki csak sütemények, forró csoki miatt van itthon, mert párom sem kedveli magában. Sütni viszont szeretek, noha a süteményekért annyira nem vagyok oda, a család többi része igen, úgyhogy mindig elfogy, mert viszek nekik :)
2013. márc. 12. 09:51
 24/29 anonim ***** válasza:
Létezik egyáltalán normális ember?
2013. márc. 12. 11:27
 25/29 anonim ***** válasza:
11:27: EZ a jó kérdés.
2013. márc. 12. 13:12
 26/29 anonim ***** válasza:

Ha nem tudsz csoki nélkül élni, akkor valószínűleg te nem vagy normális:)) már bocsi ;-)

Amúgy én is imádom a csokit, minden fajtáját, kivéve a nagyon ócskákat, amikben csak cukor meg növényi zsír van.

2013. márc. 13. 19:18
 27/29 A kérdező kommentje:
Kinek mi a normális. Nekem és a környezetemben élőknek az,h minden nap eszünk csokit. Nem az volt a kérdés h én normális vagyok-e szerinted.
2013. márc. 14. 00:48
 28/29 anonim válasza:
Én nem szeretem a csokit semmi édes dolgot a pulykát sema csirkét sem semmiféle ételt nem eszek csak fügét szoktam mert ropogós a magva :d
2014. nov. 4. 22:17
 29/29 anonim ***** válasza:

"én is észrevettem, hogy a környezetemben is sokan, akik nincsenek oda a csokiért, szeretik a tenger gyümölcseit"

Igen, ez egyre elgondolkodtatóbb, én írtam azt ,hogy engem meglehetne venni grillezett garnélával.

Lehetséges, hogy van a tenger gyümölcseiben valami olyan anyag, ami ugyanazt a boldogságérzetet váltja ki, amit a csoki, vagyis a kakaó? Ugyanis azt hallottam ,hogy a csokoládéban van valami, ami boldogsághormont szabadít fel és ezért szeretik sokan. Azt is megfigyeltem, hogy a nem túl kiegyensúlyozott emberek szeretik majszolni a csokit leginkább. Az ilyenek sokszor titokban is eszik, mert már már bűnnek tartják. (inkább a hizlaló mivolta végett)

A "herkntyűkről" ugyan nem olvastam hasonlóakat, de azért elgondolkodtató az eddig válaszokból, hogy lehet valami összefüggés. Valamivel biztosan több pluszt ad, mint egy sima rakott krumpli.

2014. nov. 5. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!