Van olyan normális ember, aki nem szereti a csokit?
Ha nem tudsz csoki nélkül élni, akkor valószínűleg te nem vagy normális:)) már bocsi ;-)
Amúgy én is imádom a csokit, minden fajtáját, kivéve a nagyon ócskákat, amikben csak cukor meg növényi zsír van.
"én is észrevettem, hogy a környezetemben is sokan, akik nincsenek oda a csokiért, szeretik a tenger gyümölcseit"
Igen, ez egyre elgondolkodtatóbb, én írtam azt ,hogy engem meglehetne venni grillezett garnélával.
Lehetséges, hogy van a tenger gyümölcseiben valami olyan anyag, ami ugyanazt a boldogságérzetet váltja ki, amit a csoki, vagyis a kakaó? Ugyanis azt hallottam ,hogy a csokoládéban van valami, ami boldogsághormont szabadít fel és ezért szeretik sokan. Azt is megfigyeltem, hogy a nem túl kiegyensúlyozott emberek szeretik majszolni a csokit leginkább. Az ilyenek sokszor titokban is eszik, mert már már bűnnek tartják. (inkább a hizlaló mivolta végett)
A "herkntyűkről" ugyan nem olvastam hasonlóakat, de azért elgondolkodtató az eddig válaszokból, hogy lehet valami összefüggés. Valamivel biztosan több pluszt ad, mint egy sima rakott krumpli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!