Van olyan normális ember, aki nem szereti a csokit?
Figyelt kérdés
Arról hallottam,h Justin Bieber nem szereti,de én normális emberre gondoltam..2013. márc. 11. 23:05
11/29 anonim válasza:
Miért az normális ember aki azt állítja hogy a csiga egy fínom valami?
12/29 anonim válasza:
Én nem túlzottan szeretem, de ettől még normálisnak tartom.
14/29 anonim válasza:
A normális ember definíciójának része, hogy szereti a csokit. Tehát nincs.
Esetleg azt lehet mondani a korábbi hozzászólókra, hogy azt kivéve, hogy a csokit nem szereti, normálisnak mondható. :)
15/29 anonim válasza:
Én sem szeretem :) Semmit, ami édes, a süteményeket sem nagyon eszem meg.
16/29 anonim válasza:
Én sem vagyok oda érte. Jó ha egy hónapban egyszer eszem, pl. rohanok valahova és nincs lehetőségem enni, de nem élvezetből eszem, hanem mert csillapítja az éhségérzetet. Nem bírom az édeset, nem indít meg a látványa, íze. A grillezett garnélarákocskákkal viszont meglehetne vásárolni a lelkem :-) Akkor én nem vagyok normális?
18/29 anonim válasza:
Hát a horvát tengerparton sem sok csokimajszolót láttam,-akkor arra felé senki nem normális?
A grillezett garnélát én is csípem,meg a fekete kagylót citrommal,tintahalkarikát...stb
19/29 A kérdező kommentje:
Én még nem ettem ilyen fura dolgokat,nem tudnék csoki nélkül élni,ezért kérdeztem. Köszi a válaszokat :)
2013. márc. 12. 09:15
20/29 anonim válasza:
Lehet bizonyos dolgok nélkül élni, csak nem érdemes :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!