Anyósom kb.2 evőkanál sót rak a darált kávé mellé a kávéfőzőbe? Más is szokott?
Figyelt kérdés
Szerinte így lesz zamata...nem egészségtelen így?2013. márc. 4. 08:56
1/28 anonim válasza:
Na ilyet sem hallottam még! Minek a kávéba só? Ráadásul olyan sok, hát ez minden csak nem egészséges. Utána meg csodálkozik ha jön az érelmeszesedés, meg a szívproblémák, stb.
2/28 anonim válasza:
Még nem hallottam erről. Egyébként tuti két evőkanál? Vagy milyen kávéfőző ez, 1000 literes :)
3/28 anonim válasza:
ajjaj - nem azzal szoktak lázat előidézni?
5/28 anonim válasza:
Jajj de jó, hogy nem kávézom. Ilyet még nem hallottam, de szerintem ez nem is normális. Minden másba is ennyi sót tesz? Nem egészséges, az egyszer már biztos.
6/28 anonim válasza:
Sosem hallottam még! Szerintem lázat vált ki a só + kávé kombináció.
7/28 A kérdező kommentje:
kotyogós kávéfőző
Én nem nagyon iszom. A párom szokta, de a múltkor vette észre hogy rakja bele...:S Szóltunk neki, akkor mondta hogy így lesz zamata...
2013. márc. 4. 09:04
8/28 anonim válasza:
zamata, zamata - na de milyen zamata?
9/28 anonim válasza:
Anyós megbuggyant. Figyeljetek kicsit jobban, lesznek még itt furcsa dolgok.
10/28 anonim válasza:
és például egy merőkanál sütőpor a süteménybe - attól lesz nagy-nagy zamata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!