Ha valaki beszólogat és okoskodik mikor megtudja hogy húst eszem, akkor hogyan lehetne az ilyet lehűteni?
Azt mondja, hogy a hús egészségtelen stb.
Amikor rámutatok arra, hogy ez nem igaz és, hogy az evolúció mindenevővé formálta az embert, akkor elhord minden szarnak.
Meg sok húsevő is úgy érzi, hogy térítenie kell.
A legjobb stratégia, ha szépen nyugodtan megkéred, ne foglalkozzon azzal, mit eszel, mert az a te dolgod, és te sem szólsz bele az ő étkezési szokásaiba. Nem értem, miért túl komplikált ez. Pedig az, hogy mit ezsik az ember, pont annyira magánügy, mint az, hogy amisszionárius vagy alovagló pózt részesítik-e előnyben este az asszonnyal.
h.ülyékkel ne vitatkozz, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
egyik füleden be a másikon ki
Én annyit mondanék hogy lehet hogy egészségtelen viszont finom. ennyi.
annyi minden egészségtelen dolgot eszik iszik szív fúj stb stb az ember hogy ezen már nem múlik
#6: :D
#1: Ez előkerült a kérdés fordítottjában, az ott írók szerint ez fordítva van. Az tény, hogy vannak térítgetők mindkét oldalon. Mivel a húsevés megszokott a társadalmunkban, a nem gondolkodó emberek simán képesek hülyének nézni azt, aki nem eszik húst.
Fogalmam sincs, miért. Én nem szoktam beszólni egyik oldalnak sem, igaz, én egyikhez sem tartozom rendesen az évi 1-2 kiló, szigorúan nem élelmiszeripari húsevésemmel. Bár ez sokkol embereket, mert miazhogy eszem házit, micsoda hálátlan az ember, s miazhogy eszem vadat, az nem arra való, hogy megegyék.
Á, akár van rajtad sapka, akár nem, valaki mindig beszól. Én úgy csinálom, ahogy nekem tetszik, mindazonáltal nem vagyok boldog az élelmiszeripar ténykedéseivel, a hús íze sem olyan, ha nem rendesen tartják az állatot. Bár a mai ember roppant alkalmazkodó, ismertem valakit, aki tejből is csak az UHT-t szerette...
Ha valaki előadná, hogy mondjuk az előttem levő jó házi disznótoros (sose jutok hozzá, de tegyük fel, hogy mégis) egészségtelen, csak sajnálni tudnám. Gyilkosnak nevezhetne, azt vállalom. Az állatkínzással van bajom, egy jól kivitelezett, gyors halál egészen más.
Ismerem a fajtáját, engem is idegesít, azt hiszi jobb nálad mert állatimádattal rendelkezik... Embertársait közben terrorizálja, lenézi, gyűlöli.
Én azt mondom az ilyen embernek állatok közt a szafariban a helye. Legeljen füvet, ami nem trágyázott -nem hagy ökolábnyomot maga után- és meneküljön az oroszlán elől.
shiNIN: amit irtál, abban nagyon igazad van, nem sokat tennék hozzá, csak pár dolgot.
A húsevésnél én személy szerint sokkal rosszabb dolognak tartom ha valaki gyakran eszik húst, de csak az "értékes" részt, egy csirke esetében csak a mellét, disznónál csak a karajt, szüzpecsenyét, stb., mert szerintem ha egy (megfelelöen, természetes körülmények között tartott) állatot elpusztit valaki azért, hogy megegye, az igazolható, de az, hogy az állat nagyobb részét "szemétnek" tekinti, az egyáltalán nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!